Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Július 06. 11:01, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Súlyos sérülést okozó baleset szemtanúinak jelentkezését várják

Súlyos sérülést okozó baleset szemtanúinak jelentkezését várják

Rendőrségi felhívás.

A Győri Rendőrkapitányság közúti baleset okozása miatt eljárást folytategy 56 éves győri férfi ellen, aki 2015. június 30-án 6 óra 10 perckoraz általa vezetett Chevrolet típusú személygépkocsival közlekedettGyőrben a Mónus Illés úton a Nagy Imre út irányába.Közlekedésekor a Zrínyi út kereszteződéséhez közeledve a kijelöltgyalogátkelőhely előtt megállt, mivel az úttest jobb széléről áthaladniszándékozó gyalogos nőt észrevette.

A gyalogos jobbról elhaladt előtte, majd ezt követően a tőle elvártkellő figyelem és körültekintés elmulasztásával indult, és agyalogátkelőhelyen a tőle balról a forgalmi irányokat elválasztójárdaszigetről lelépő 64 éves győri asszonyt járművel fellökte.A baleset okozója és a korábban a gyalogátkelőhelyen áthaladó nőfelsegítették, de baleset elszenvedője a mentőszolgálat helyszínre irányításátelutasította.

A balesetet követően a elütött nő erősödő lábfájása miatt a PAMOKSBO Traumatológiai állomásán ellátásra jelentkezett, ahonnan súlyossérüléséről a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságTevékenységirányító Központját értesítették.

A balesettel kapcsolatosan azoknak a szemtanúknak a jelentkezésétvárják, akik a baleset bekövetkezéséről információt tudnak adni,valamint keresik azt a fiatal szőke hajú nőt, aki a balesetetmegelőzően a jármű előtt elhaladt, majd felsegítette a balesetrészesét.

A jelentkezéseket személyesen a Győri RendőrkapitányságKözlekedésrendészeti Osztályán vagy a 0696/520-092, vagy520-094-es telefonszámon várják.

Címkék: baleset, szemtanú

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:00, péntek | Helyi

Több vonalon is vonatpótló buszok járnak hétfőtől

Indulás előtt tájékozódjon!

2024. Május 02. 16:00, csütörtök | Helyi

Rábatamási határában teljesítette apja végakaratát az egykori amerikai katona lánya

Mi történt a világháborúban az amerikai bombázóval Rábatamási fölött?

2024. Május 02. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Május 02. 09:00, csütörtök | Helyi

Az időjárás kedvez a közeledő szúnyoginváziónak

Mi a teendő a ház körül?