Városlista
2023. február 8, szerda - Aranka

Hírek

2018. Június 15. 18:22, péntek | Kék hírek
Forrás: police.hu

Száguldozva menekült városon és falvakon keresztül az ittas autós

Száguldozva menekült városon és falvakon keresztül az ittas autós

Nagy sebességgel menekült, több közlekedési szabályt is megszegett az a kecskeméti férfi, akit végül csütörtök este elkaptak a rendőrök.

A Készenléti Rendőrség munkatársai június 14-én este ellenőrizni akartak Kecskeméten egy Nissan Almera személyautót. A sofőr a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, nagy sebességgel menekülni kezdett. A szolgálati kocsival - megkülönböztető fény- és hangjelzés együttes alkalmazásával - a járművet követni kezdték, amibe a Kecskeméti Rendőrkapitányság egységei is csatlakoztak. A Nissan a megyeszékhelyen és több településen is nagy sebességgel - több közlekedési szabályt megszegve - közlekedett. Végül Kecskeméten a Diófa utcában sikerült intézkedés alá vonni a sofőrt.

Az egyenruhások a 43 éves férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. Őt vér- és vizelet-mintavétel miatt előállították, és vezetői engedélyét is elvették.

Az ittas sofőrrel szemben a Kecskeméti Rendőrkapitányság indít büntetőeljárást.

Címkék: ittas, kecskemét, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 04. 10:09, szombat | Kék hírek

Bunyó a falunapon - Videó

A sérült a bántalmazás következtében koponyazúzódást szenvedett, orra és homloka is megsérült, mindezek nyolc napon belül gyógyultak.

2023. Február 02. 16:00, csütörtök | Kék hírek

Az olasz maffia egyik pénzmosó központja egy budapesti ügyvédnő irodája volt

Európai elfogatóparancs alapján tartóztatták le a magyar hatóságok az ügyvédnőt.

2023. Február 01. 11:11, szerda | Kék hírek

Hat év börtönre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során

Hat év börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során, az ügyészség súlyosításért fellebbezett - tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség szerdán az MTI-t.

2023. Január 06. 13:18, péntek | Kék hírek

A nyílt utcán lőtt rá rokonára Győrben

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.