Városlista
2022. január 24, hétfő - Timót

Hírek

2013. Január 16. 14:43, szerda | Belföld
Forrás: InfoVáros | Pozsgai Kitti | Fotó: Nagy Péter/Hotel Szieszta/internet

Szerelmes napok Győrben

Szerelmes napok Győrben

Közeleg a Bálint-nap, lassan minden a szerelemről, a megújulásról fog szólni. A szerelmespárok olyan helyeket keresnek, ahol a környezet legalább annyira idilli, mint a kapcsolatuk.

Körülnéztünk Győrben és megpróbáltuk felkutatni a legromantikusabb helyeket, ahova mindenképpen érdemes ellátogatni.

Folyók, szigetek

A nyüzsgő belváros hangulatos, békés szeglete a Rába-part. Nincs tini,akinek ne ígérték volna a csillagokat ezeken a lépcsőkön, és nincsszerelmes pár, aki ne sétált volna a Radó-sziget csücskébe, hogyeljátssza kedvesével a Titanic film híres jelenetét. A platánsor mindenévszakban gyönyörű látvány, a padokon ücsörögve perceknek tűnnek azórák.

Lopj egy csókot titokban

Velencei hangulatot idéző titkos szegletekre is rálelhetünk a Káptalandomb környékén. A szűk lépcsős feljárók, romantikus, kovácsoltvaslámpái pironkodnának, ha arra kérnénk őket, meséljék el mi mindentláttak életük során.

Virágot a szerelmemnek

A Virágpiacon mindig van élet, s hamarosan megjelennek az első tavaszivirágokat árusító nénik is. Amíg megállunk kiválasztani a legszebbcsokrot kedvesünknek, biztosak lehetünk benne, hogy pár kedves szó, jótanács az élethez is jár a portékához, így már biztos a nap továbbirészében a jó hangulat.

Szerelmes programok

Mozi, színház, balett, koncert, akár komoly, akár könnyűzenéről legyenszó, Győrben mindenből a legjobbat kapja. Bálint-nap környékénmegnézhetik a Győri Balett Zorba című előadását, vagy a Jekyll & Hydecímű musicalt, a Győri Nemzeti Színházban. Zséda szerelmes koncertjéreakár páros belépőt is nyerhet nálunk, a Richter Teremben pedig a GyőriFilharmonikus Zenekar ad Valentin napi koncertet Nyári Károly ésSzulák Andrea vendégszereplésével. S ha utána egy kellemes vacsorát iseltöltenének valahol, tucatnyi színvonalas étterem közülválogathatnak.

Meghitt nyugalom

Egy csodás nap még csodásabb befejezése elképzelhetetlen egy meghitt,nyugodt kuckó nélkül. A Hotel Sziesztában pezsgőfürdőt, szaunát istalál, a szálláshely egy csendes belvárosi utcában várja a pihennivágyókat.

Elérhetőségek:

HOTEL SZIESZTA

9023 Győr, Attila utca 41-43.

+36/96/527-443

szieszta@hotelspaar.hu

Győr belvárosában, csendes környezetben, minikonyhával, tévével, telefonnal felszerelt összkomfortos szobával várja vendégeit a Hotel Szieszta.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 24. 06:00, hétfő | Belföld

Újra kell szervezni a budapesti sürgősségi ellátást a Szent Imre kórházban történt tűzeset miatt

A legfontosabb feladat a betegek biztonságba helyezése után a budapesti sürgősségi ellátás újraszervezése és a rekonstrukció azonnali elindítása

2022. Január 24. 05:00, hétfő | Belföld

Hideg idővel indul a hét

Napos, de hideg idővel kezdődik a hét. Helyenként mínusz 15 Celsius-fok alá csökken a hőmérséklet és többfelé napközben is mínuszok lesznek. A következő napokban mérséklődik a hideg, viszont jellemzően borús lesz az ég.

2022. Január 23. 17:10, vasárnap | Belföld

Ismét megdobálták a rendőröket az illegális migránsok – VIDEÓ

A rendőrség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt feljelentést tesz az illetékes ügyészségen.

2022. Január 23. 14:03, vasárnap | Belföld

Átadták az idei könyvtári és közművelődési díjakat

Átadták a Minősített Közművelődési Intézmény Címeket, a Közművelődési Minőség Díjat, valamint a Minősített Könyvtár címeket szombaton a magyar kultúra napja alkalmából a Magyar Zene Házában tartott díjátadó gálán.