Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Március 28. 14:25, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Szerelmi tanácsokat osztogat a magányos sztár

Szerelmi tanácsokat osztogat a magányos sztár

Aki nem tudja, tanítja - tartja a mondás. Eva Longoria most éppen valami ilyesmivel próbálkozik: párkereső showműsort indít.

Szerelmi tanácsadónak szegődik a Született feleségek sztárja, Eva Longoria: a hírek szerint a színésznő egy saját tévéshow-n dolgozik, amelyben egyedülálló embereknek próbálnak majd párt találni. Az All About Love (Mindent a szerelemről) című műsorban Longoriát igaz profik, például társkereső oldalak tulajdonosai és más, hasonló tévéadások ismert szereplői segítik majd, a felvételek pedig már a jövő hónapban elkezdődhetnek, és a forgalmazó rögtön egy teljes évadot műsorra szeretne tűzni.

Noha Longoria neve általában garancia a sikerre, ebben az esetben a színésznő iránti bizalom egy kissé meglepő, ő maga ugyanis évek óta peches a magánéletben: második házassága 2010-ben tönkrement, ezután régi ismerősével, Penélope Cruz öccsével randevúzott, akivel szakított, miután a férfi megcsalta, legutóbb pedig már egy régi barátjával randevúzott, aki nem mellesleg nagyon emlékeztet a volt férjére, Tony Parkerre. A színésznő ennek ellenére nem gondolja úgy, hogy pont tőle furcsa ez a kezdeményezés, elmondása szerint ugyanis még mindig hisz a szerelemben. "Minden nap megküzdök érte, hogy boldog legyek, de minden nap győzedelmeskedek is - árulta el a sztár. - Dühösnek, bosszúsnak és kiábrándultnak kellene lennem, de nem vagyok."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára