Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Szeptember 20. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Széttárta lábait Britney

Széttárta lábait Britney

Hiába állította helyre ázsióját Britney Spears, van, ami soha nem változik - a bugyivillantásról képtelen leszokni.

A részeges-drogos-kopasz időszakában egész albumnyi kép készült Britney Spaearsről, miközben autókból kiszállva mutogatja altestét. Többnyire alsónemű nélkül. Azóta sok minden történt vele, és szinte teljesen sínre került az élete, de a "lábtárogatás" nem tűnt el repertoárjából. Amire a hétvégi, londoni megjelenése a bizonyíték. Egykori kedvenc pophercegnőnk közel húszévnyi, paparazziktól kísértett karrier után sem tanulta meg, miként kell egy járműből megfelelően kikászálódni. De legalább már volt rajta bugyi, ami nagy fejlődés a korábbi alkalmakhoz képest. Illetve a bal kacsóján is megjelent egy eddig nem látott kiegészítő, méghozzá egy gyűrű. Ami akár azt is jelentheti, hogy Jason Trawick eljegyezte. Viszont, ha eszünkbe jut az örökbecsű szállóige - miszerint nem a nőt, hanem az ékszert kell figyelni -, akkor megállapíthatjuk, hogy nem erről van szó. Valószínűleg nem hasonló kis szívecskés ékszerrel kérnék meg a kezét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.