Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Január 10. 07:38, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI - Fotó: MTI

Széttépett kábeleket és kitört oszlopokat hagyott maga mögött

Széttépett kábeleket és kitört oszlopokat hagyott maga mögött

Állítása szerint nem is vette észre, hogy a reggeli órákban több villanypóznát is kitört egy traktoros Nagykanizsán.

Az egyik betonoszlopnak egy motoros is nekihajtott – tájékoztatott a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn.

A mezőgazdasági gép a nagykanizsai Csengery utcán haladt a miklósfai városrész irányába, amikor vontatmánya beleakadt az út felett átívelő magasfeszültségű vezetékbe. A vontató a kábeleket húzva az úttestre döntötte a beton tartóoszlopot, de megállás nélkül továbbment, majd nem sokkal később Miklósfán egy újabb póznát is megrongált.

Míg a közlekedési rendőrök megérkeztek az első helyszínre, egy segédmotor-kerékpáros az ott úttestre borult villanyoszlopnak ütközött, és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset helyszíni szemléje még tartott, amikor a rendőrök Beleznán, Jankapuszta településrészen megtalálták a mezőgazdasági vontatót és vezetőjét. A férfi „feltehetőleg nem észlelte az általa okozott balesetet”, de ittasság gyanúja nem merült fel – közölte a rendőrség.

Az MTI helyszíni információja szerint a traktoros több betonoszlopot is megrongált a beakadt és megrántott légvezetékekkel a további településeken át tartó, nagyjából húsz kilométeres útján. A széttépett kábelek és a kitört oszlopok miatt több településrészen is áramkimaradások voltak, Miklósfán a kábeltévé szolgáltatása is szünetelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.