Városlista
2023. február 7, kedd - Tódor

Hírek

2012. Január 10. 07:38, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI - Fotó: MTI

Széttépett kábeleket és kitört oszlopokat hagyott maga mögött

Széttépett kábeleket és kitört oszlopokat hagyott maga mögött

Állítása szerint nem is vette észre, hogy a reggeli órákban több villanypóznát is kitört egy traktoros Nagykanizsán.

Az egyik betonoszlopnak egy motoros is nekihajtott – tájékoztatott a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn.

A mezőgazdasági gép a nagykanizsai Csengery utcán haladt a miklósfai városrész irányába, amikor vontatmánya beleakadt az út felett átívelő magasfeszültségű vezetékbe. A vontató a kábeleket húzva az úttestre döntötte a beton tartóoszlopot, de megállás nélkül továbbment, majd nem sokkal később Miklósfán egy újabb póznát is megrongált.

Míg a közlekedési rendőrök megérkeztek az első helyszínre, egy segédmotor-kerékpáros az ott úttestre borult villanyoszlopnak ütközött, és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset helyszíni szemléje még tartott, amikor a rendőrök Beleznán, Jankapuszta településrészen megtalálták a mezőgazdasági vontatót és vezetőjét. A férfi „feltehetőleg nem észlelte az általa okozott balesetet”, de ittasság gyanúja nem merült fel – közölte a rendőrség.

Az MTI helyszíni információja szerint a traktoros több betonoszlopot is megrongált a beakadt és megrántott légvezetékekkel a további településeken át tartó, nagyjából húsz kilométeres útján. A széttépett kábelek és a kitört oszlopok miatt több településrészen is áramkimaradások voltak, Miklósfán a kábeltévé szolgáltatása is szünetelt.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 04. 10:09, szombat | Kék hírek

Bunyó a falunapon - Videó

A sérült a bántalmazás következtében koponyazúzódást szenvedett, orra és homloka is megsérült, mindezek nyolc napon belül gyógyultak.

2023. Február 02. 16:00, csütörtök | Kék hírek

Az olasz maffia egyik pénzmosó központja egy budapesti ügyvédnő irodája volt

Európai elfogatóparancs alapján tartóztatták le a magyar hatóságok az ügyvédnőt.

2023. Február 01. 11:11, szerda | Kék hírek

Hat év börtönre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során

Hat év börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során, az ügyészség súlyosításért fellebbezett - tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség szerdán az MTI-t.

2023. Január 06. 13:18, péntek | Kék hírek

A nyílt utcán lőtt rá rokonára Győrben

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.