Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. November 06. 11:15, péntek | Bulvár
Forrás: MTI

Szexvideós zsarolás – a klubelnök kiáll sztárjátékosáért

Szexvideós zsarolás – a klubelnök kiáll sztárjátékosáért

A Real Madrid labdarúgócsapatának elnöke, Florentino Pérez teljes támogatásáról biztosította a klub zsarolási ügybe keveredett támadóját, Karim Benzemát.

A madridi gárda honlapján megjelent közlemény szerint az elnök személyesen beszélt a francia csatárral, aki csütörtökön este visszatért a spanyol fővárosba azt követően, hogy megjelent a versailles-i bíróságon. Pérez biztos benne, hogy Benzema ártatlan és jóhiszeműen cselekedett. A közlemény kifejti, hogy a klub értékeli és elismeri a játékos szakmai munkáját, a csapattársai felé mutatott bajtársiasságát és a kifogástalan hozzáállását, amelyet az elmúlt hat esztendőben mutatott.

A 27 esztendős támadót - aki a csütörtök esti edzésen részt is vett - a válogatottbeli csapattársát, Mathieu Valbuenát érintő zsarolási ügyben helyezték vád alá a francia hatóságok.

A nyomozás azt hivatott kideríteni, hogy Benzema milyen szerepet játszott az ügyben: lojális volt csapattársával, vagy a zsarolók cinkosaként lépett fel, amikor arról beszélt neki, hogy létezik egy intim videó, amelyen Valbuena felbukkan, s amelyet felhasználhatnak ellene. Egy, az ügy részleteit ismerő forrás szerint Benzema a válogatott clairefontaine-i edzőtáborozása idején, október 5-én tett említést a felvételről az Olympique Lyon labdarúgójának.

Valbuena már júniusban panaszt tett amiatt, hogy egy ismeretlen felhívta őt és tudatta vele, birtokában van egy kompromittáló videó. A telefonáló az ügy "elrendezését" javasolta, ugyanakkor pénzösszegről nem beszélt. Ezt követően egyeztetés kezdődött közte és egy rendőr között, aki Valbuena bizalmasának adta ki magát. A zsaroló azzal fenyegetőzött, hogy a jövő évi, franciaországi Európa-bajnokság előtt nyilvánosságra hozza a felvételt, amennyiben nem fizetnek neki.

A gyanú szerint Benzemát a zsarolók - akik akkor még szabadlábon voltak - egy rokonán keresztül próbálták meg rávenni arra, hogy járjon közbe a zsarolásban. Amennyiben a támadót bűnösnek találják, öt év börtönt is kaphat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.