Városlista
2024. február 22, csütörtök - Gerzson

Hírek

2016. Augusztus 13. 05:00, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Sziget - Csaknem 30 féle mozgásformát próbálhatnak ki a fesztiválozók

Sziget - Csaknem 30 féle mozgásformát próbálhatnak ki a fesztiválozók

Sportolási lehetőségek, a riói olimpia közvetítése, valamint olimpiai ötpróbás játékok is várják az érdeklődőket a Sziget fesztiválon három helyszínen.

Czakó Márton, a Sziget sporthelyszíneinek programvezetője az MTI-nek elmondta: az idei fesztiválon három helyszínen várják az érdeklődőket. A Sport tévé-sportzónában a látogatók csaknem 30 féle mozgásformát próbálhatnak ki. Van kispályás labdarúgás műfüves pályán, streetball, homokos strandröplabda, mászófal, kalandpark, billiárdfoci, ping-pong, darts, tollaslabda, csocsó és evezős ergométerek is.

A programvezető felhívta a figyelmet a back jump-toronyra, ahonnan akár 10 méter magasról is beleugorhatnak a látogatók egy 3,5 méter magas felfújt párnába.

Mindezek mellett az Olimpia sátorban minden nap déltől hajnali 6-ig egy óriás ledfalon keresztül követhetik az olimpiai versenyeket a fesztiválozók. Napközben meghívott vendégekkel tartanak beszélgetést a sátorban lévő pódium színpadon, ahol többek között Kammerer Zoltán kajak-kenussal, Csapó Gábor vízilabdázóval, Mutina Ágnes úszóval, Zubor Attila úszóval és Növényi Norbert birkózóval találkozhatnak az érdeklődők.

Czakó Márton elmondta, hogy az Olimpia sátor előtt a Budapesti 2024-es olimpiai pályázat szervezőcsapata kötetlen pihenőhelyszínt alakított ki, de a Magyar Olimpiai Bizottsággal közösen egy olimpiai ötpróbára is invitálják a fesztiválozókat, emellett a népszerűsítik az olimpiai játékokat és a 2024-es budapesti olimpiai pályázatot is - mondta el a programvezető.

Címkék: fesztivál, sziget

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 21. 08:35, szerda | Bulvár

Kocsis Máté: nem figyelte meg a titkosszolgálat Magyar Pétert

Nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Magyar Péterrel, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjével szemben

2024. Február 20. 06:00, kedd | Bulvár

Bámészkodók miatt alakult ki komoly dugó az M1-esen - Videó

Míg az egyik oldalon baleset miatt torlódtak fel a járművek, addig a másikon a bámészkodók okoztak fennakadást.

2024. Február 19. 13:29, hétfő | Bulvár

Holttestet találtak túrázók a Börzsönyben

Egy férfi holttestére bukkantak túrázók vasárnap a Börzsönyben, a Kovács-patakban - közölték a Börzsönyi Speciális Mentők az oldalukon.

2024. Február 12. 06:00, hétfő | Bulvár

A négy magyar űrhajósjelölt beszélt felkészüléséről a Kossuth rádióban

A Hungarian to Orbit (HUNOR) magyar űrhajósprogram négy magyar űrhajósjelöltjével - Cserényi Gyulával, Kapu Tiborral, Schlégl Ádámmal és Szakály Andrással