Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. Június 30. 11:02, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

Sziget - Elfogytak a bérletek, már csak napijegy van

Sziget - Elfogytak a bérletek, már csak napijegy van

Elképzelhető, hogy az idei Sziget fesztiválon ismét látogatórekordot döntenek, miután csaknem másfél hónappal a kezdés előtt valamennyi bérlet elkelt a rendezvényre. Június 30-tól már csak napijegyet lehet kapni.

A szervezők 55 ezer darabban maximálták az eladható bérletek számát és mivel mind gazdára talált, ezután már csak napijegyet árulnak, de abból is csak napi 25 ezret adnak ki - közölte a Sziget sajtóirodája csütörtökön az MTI-vel.

Mint írták, a tempós jegyfogyás több teltházas napot feltételez, de az is lehet, hogy minden napra ki fogják tenni a megtelt táblát. Tavaly megdőlt a napi- és hetirekord is: összesen 441 ezer látogató volt egy hét alatt a Szigeten.

A napi teltház 90 ezer főt jelent, azaz ennyi ember megfelelő színvonalú ellátására alkalmas az Óbudai szigeten ideiglenesen kialakítható infrastruktúra és a programhelyszínek befogadóképessége. Ebbe a bérletesek és napijegyesek mellé a tiszteletjegyeseket és a rendezvényen egyidejűleg közreműködő dolgozókat is beleszámolják.

Idén augusztus 10-től 17-ig rendezik meg a Sziget fesztivált, az idei nagyszínpados sztárfellépők között lesz Rihanna, a Muse, Manu Chao, David Guetta, a Sigur Rós, Noel Gallagher, a Skunk Anansie, Jake Bugg, a Last Shadow Puppets vagy a Kaiser Chiefs.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára