Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Április 10. 07:25, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Színjáték a két világsztár románca?

Színjáték a két világsztár románca?

Kim Kardashian és Kanye West együtt járnak. De vajon nem csak megjátsszák a kapcsolatot?

72 napos házassága után Kim Kardashian komolyan fogadkozott, hogy nem keres magának új parnert, de ez az állapot sem tartott sokkal tovább a frigynél, a sztár ugyanis összejött Kanye Westtel. A két híresség az elmúlt néhány napban igyekezett kétséget sem hagyni afelől, hogy éreznek egymás iránt valamit: először moziban látták őket együtt, majd színházban és koncerten is voltak, végül pedig közösen töltöttek el egy éjszakát, és ebédelni is elmentek - West pedig amellett, hogy mindenhol látványosan körberajongta Kardashiant, még egy dalt is írt arról, hogy szerelmes belé. Az azonban sokak szerint kérdéses, hogy mindez valóban azért történik-e, mert vonzódnak egymáshoz.

Bár egyesek szerint a rapper és a valóságshow-sztár románca régóta készülődött, mások azt mondják: nagyon feltűnő, hogy minden előzmény nélkül hirtelen ilyen feltűnően szerelmesek lettek. Bennfentesek szerint könnyen elképzelhető, hogy az egész kapcsolat csak színjáték, amivel mindkét fél jól járhat: West több lemezt ad el, Kardashian pedig helyreállíthatja balul sikerült házassága miatt megtépázódott hírnevét. Szerintük ezt bizonyítja az is, hogy a reality-celeb még pár nappal ezelőtt is arról beszélt, hogy nincs senkije, West pedig a szóban forgó dalát olyan gyorsan rögzítette, hogy amikor ezzel kapcsolatban kérdezték a kiadóját, ott még csak nem is tudtak a felvétel létezéséről. A két sztár a pletykákkal egyelőre mindenesetre nem törődik, helyette inkább külön-külön is dolgoznak rajta, hogy a reflektorfényben legyenek: Kardashian egy showműsor házigazdája lesz hamarosan, West pedig új barátnője hasonmásait keresi következő klipjéhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.