Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2015. November 23. 16:43, hétfő | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Szolnoki Péter: A Gyerekeim a legjobb barátaim

Szolnoki Péter: A Gyerekeim a legjobb barátaim

Szolnoki Péter, a Bon-Bon frontembere számára fontos a harmonikus családi élet. A napjainkra jellemző, rohanó világ ellenére is igyekszik minél több időt a gyerekeivel tölteni.

mégsem hanyagolja el. „Lányommal és a fiaimmal születésük óta igazi véd, és dacszövetséget ápolok. Bárhogy is alakult az életünk, egymás kezét sosem engedtük el. Bogi már igazi kis hölgy, de azért apa tanácsait még mindig kéri. A fiúkkal pedig többször igazi pasi napot tartunk. Legutóbb a Szigetközi Diamant Hotelbe utaztunk Petivel és Balázzsal. A gyerekek anyukájával jó a kapcsolatom, teljes egyetértésben neveljük a srácokat, így természetes volt, hogy szükségünk van egy fiús hétvégére. A távollétünk alatt persze ők is hódolhattak a női szenvedélyeiknek.”

Péter kamasz fiai nagyon élvezték, hogy édesapjuk figyelme csak az övék lehetett ezekben a napokban. Férfias programokat szerveztek a szállodában és környékén a sport szellemében, hiszen mindannyian imádnak mozogni. A Dunakilitin eltöltött napok alatt sokat fociztak, kosaraztak, úsztak, röplabdáztak, teniszeztek. „Mindig is közel voltunk egymáshoz a srácokkal, de ez alatt a pár nap alatt még jobban elmélyült a kapcsolatunk – meséli Péter – ami a kamaszkorban szerintem nagyon fontos. Hiszen látszólag a fiaim már felnőttek, de azért a lelkük mélyén még gyerekek, akik apai törődést is igényelnek. Sokat nevettünk, viccelődtünk a fiúkkal, volt időm igazán rájuk figyelni. A Szigetközben vizibicikliztek is, ahol Peti azzal poénkodott a testvérével, Balázzsal, hogy „véletlen” beejti a Dunába.

Az aktív kikapcsolódás nagyon tetszett a fiúknak, édesapjuk viszont inkább a szálloda pihentető wellness szolgáltatásait élvezte jobban. „Bár edzésben vagyok, hiszen hetente háromszor egy órát edzek, azért Petinek és Balázsnak sikerült lefárasztania az egész napos mozgással. Én sem leszek már fiatalabb - mosolyog az énekes. Itt végleg bebizonyosodott, hogy a wellness és a sport két igazi jó barát. A Szigetközben kellemesen elfáradtunk, sokat ugrattuk egymást, a wellnessben pedig feltöltődtünk. Így vágunk neki a dolgos hétköznapoknak.

Címkék: bonbon, szolnoki péter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).