Városlista
2023. március 21, kedd - Benedek, Bence, Miklós

Hírek

2012. Május 18. 07:13, péntek | Belföld
Forrás: mno / MTI

Szombattól változások lesznek a Balatonnál

Szombattól változások lesznek a Balatonnál

Szombattól sűrűbben és tovább közlekedik a balatoni komp Szántód és Tihany között. A következő, pünkösdi hétvégén több hajót indítanak, mint amennyi a tavaszi menetrendben szerepel.

Kapócs Ferenc, a Balatoni Hajózási Zrt. kereskedelmi igazgatója arról tájékoztatta az MTI-t csütörtökön, hogy szombattól 40 percenként közlekedik a balatoni komp, Szántódról reggel 6 óra 40 perc és este 9 óra 20 perc között, Tihanyból reggel 7 óra és este 9 óra 40 perc között.

A következő, pünkösdi hétvége három napján a Siófok–Balatonfüred–Tihany, a Balatonföldvár–Tihanyrév–Tihany, valamint a Fonyód–Badacsony útvonalakon közlekedő menetrend szerinti hajók az érvényben lévő tavaszi menetrend helyett az előszezoni, illetve a főszezoni menetrend szerint, nagyobb járatszámmal fognak közlekedni, továbbá 9 kikötőből indulnak sétahajók.

Május 27-én, gyermeknapon a szülőkkel együtt utazó gyerekek 14 éves korig ingyen hajózhatnak majd.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 21. 14:26, kedd | Belföld

Gépjárműalkatrész kereskedőket ellenőriz a NAV

NAV a gépjármű-alkatrészek kereskedelmét ellenőrizve olyan fiktív vásárlókra bukkant, akik adatait csak a számlázás miatt hozták létre.

2023. Március 21. 13:42, kedd | Belföld

Április 11-ig lehet regisztrálni a TeSzedd! hulladékgyűjtő akcióra

A TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért akciót a 11. alkalommal rendezik meg idén, az ország legnagyobb önkéntes hulladékszedési programjára április 11-ig lehet regisztrálni.

2023. Március 21. 13:38, kedd | Belföld

Elindult a Magyarország tehetsége pályázat

Kihirdettük a Magyarország tehetsége-2022 nyílt pályázatot - jelezte kedden a közösségi oldalán Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár.

2023. Március 21. 07:19, kedd | Belföld

Történelmi pillanat: Mol-csoport: saját azeri kőolajmezőjéről érkező olajat finomít a MOL

Azeri Light típusú kőolajszállítmány érkezik a Mol-csoporthoz a pozsonyi finomítóba az azerbajdzsáni ACG mezőről, amelyben a Mol a harmadik legnagyobb tulajdonos - közölte az olajtársaság hétfőn az MTI-vel.