Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Április 14. 07:19, szombat | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Szülinapi parti Dallasban

Szülinapi parti Dallasban

Sportolóit ünnepelte a Felix Promotion menedzseriroda.

A síelő Farkas Norbert a 20., a triatlonista Horváth Zsanett pedig a 18. születésnapja alkalmából bulizott együtt a Dallas üzemanyag kúthálózat és étteremben, ki-ki a saját sportága prominens alakjaival.

Farkas Norbert nagyon örült a lehetőségnek, hogy kikapcsolódhatott és együtt ünnepelhetett a barátaival. A kiadós vacsora közben a fiatal síelő arra is szakított időt, hogy kézsérüléséről meséljen: „Két hete megműtöttek, egy csavar van a kezemben, ami a hétköznapokon nem zavar, de síelés közben nagyon. A szezonnak amúgy már vége, a felnőtt országos bajnokságot szerencsére sikerült megnyernem, úgyhogy most csak az iskolára, a tanulásra koncentrálok.” Norbi a sportág másik kiemelkedő magyar alakját, Bujtás Csabát is meghívta a Dallasba, hiszen bár a pályán ádáz ellenfelek, a pályán kívül barátok.

Horváth Zsanett már jó néhány ilyen Felix Promotion által szervezett szülinapi partin részt vett, s most nagyon örült, hogy neki is szerveztek egyet – főleg, hogy most lett nagykorú, tehát ez a születésnap tényleg más volt, mint az eddigiek.
„Már csak azért is más lesz mostantól minden, mert eljött végre a pillanat, hogy már olimpiai távon is kipróbálhatom magam. Hatalmas lépés ez számomra, nő a táv, mások lesznek az ellenfelek, ennek ellenére már nagyon várom. Hétfőn utazunk Izraelbe a junior Európa-bajnokságra, úgyhogy túl sok idő nincs sem az ünneplésre, a pihenésre meg aztán pláne!”

A háromszoros olimpikon triatlonista, Kuttor Csaba is eljött a Dallas üzemanyag kúthálózat és étterembe, hogy megünnepelje tanítványa, Horváth Zsanett születésnapját. S persze, ha már kérdezték, elmondta a véleményét is a fiatal versenyzőről, aki szerinte éppen ott tart, ahol ebben a korban tartania kell, de azt is hozzátette, a munkának legalább még a fele hátra van.
„Zsanettnél most az a legfontosabb, hogy a súlyát meg tudja tartani, mivel azt a futásnál „cipelni kell”. Mondtam is neki az előbb, hogy a hamburgerből csak a húst egye meg, a bucit ne feltétlenül – viccelődött félig komolyan Kuttor, aztán hozzátette: – Szerintem nem lesz gond, hozni fogja a súlyát, ami azért is fontos, mert jó eredményt várok tőle. Ha a csapaton belül ott lenne a két legjobb magyar közt, akkor váltótaggá válna, és a váltó, szerintem jó eséllyel felállhat a dobogóra. S egy érem, talán mondani sem kell, hatalmas motiváció lenne a közeljövőre nézve...”

A parasportoló Boronkay Péter együtt utazik Zsanettékkel Izraelbe, s persze, a családias születésnapról sem hiányozhatott, mint ahogyan ott volt dr. Harsányi Zsuzsanna is, a kétszeres Big Man-világbajnok. „Zsanett eredményeit figyelemmel követem – mondta –, s úgy gondolom, benne megvan az, ami ahhoz kell, hogy jó triatlonista legyen. Persze, kitartónak kell lennie, hiszen az út elején jár, de ha meg tudja őrizni azt a lelkesedést, amellyel most versenyez, akkor elérheti a célját. Kívánom, hogy sikerüljön neki...”

Felix Promotion Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.