Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Október 16. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Tátott szájjal nézték a tökéletes testeket

Tátott szájjal nézték a tökéletes testeket

Péntek este a legnevesebb magyar divattervezők a Marie Claire Fashion Days megnyitóján bemutatták a 2011-es őszi-téli kollekciójukat. Több híresség is ezen divattervezők ruháiban jelent meg az eseményen.

- Annyira már nem követem a divatot. A modelliskolámban is csak azt tudom mondani a lányoknak, amit egy ilyen divatbemutatón látok. Már nem vagyok benne annyira, mint régen. De szerintem ez úgy van, hogy ha valaki valamihez ért, akkor elég egy-két pillantás, és máris frissül az adatbázis. Főleg azt figyelem, hogy milyen arcokat foglalkoztatnak leginkább mostanában, mi az a járás, ami a külföldi fashion show-kon jellemző - mesélte Görög Zita a STOP-nak.

- Nagyon tetszett a divatbemutató - vette át a szót Szekeres Nóra. - Szerintem ez egy nagyon jó kezdeményezés. Főleg azon tervezők munkái nyerték el a tetszésemet, akik ruháját most is viselem. Nagyon szeretem az egyszerű, letisztult, de mégis rafinált szabású darabokat. A másik pedig, hogy amint felveszem, máris jól érzem magam. Nagyon szeretem bújni a divatlapokat, magazinokat, ennek ellenére azonban nem követem túlzottan a divatot. Mármint nem vagyok egy divatőrült, viszont szeretem tudni, hogy mi az aktuális trend - mondta.

Marozsán Erikának a divatbemutató eleje és vége tetszett különösen, a számára legszebb ruhadarabokat ugyanis ekkor, az elején és a végén mutatták be. Mivel a színésznő megkapta a Cabaret főszerepét - Sally Bowlest alakítja -, a divatbemutatón rákérdeztünk, mennyire zavarja, hogy karaktere miatt elég merész ruhadarabokban mutatkozik a színpadon.

- Nem mondhatnám, hogy zavar. A színpad az olyan, mintha az ember magában lenne, mint egy álom. Így sokkal szabadabb vagyok önmagammal szemben is. Fontos, hogy ott vannak a nézők, mégis mintha lenne valamiféle burok körülöttem. Sally karakterével meg úgy érzem, teljes mértékig azonosulni tudtam. Olyan, mintha egy darab lenne belőlem - tudta meg a STOP.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára