Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Március 01. 09:17, hétfő | PR
Forrás: (x)

Tavaszi gardróbfrissítési ötletek férfiaknak és nőknek

Tavaszi gardróbfrissítési ötletek férfiaknak és nőknek

Időnként a férfiak és a nők is vágyat éreznek arra, hogy némi színt csempésszenek a ruhásszekrényünkbe, hogy felfrissítsék a ruhatárukat.

A tavasz közeledtével még több indokunk lehet arra, hogy olyan ruhákat szerezzünk be, amelyek kicsit megújítják a ruhakollekciónkat. Férfiaknak és nőknek is adunk tippeket, hogyan reformálhatják meg kicsit a gardróbjukat.

A férfi ruhatár felfrissítése: pulóverek és kardigánok

A férfiak egyik kedvelt ruhadarabja a sportosabb, lazább stílust képviselő pulóverek, de azért sok férfi kedveli a kardigánt is, mivel ezek kényelmesek és nagyon hasznosak a tavaszi, változékony időben. Nem mellesleg számtalan stílusban is megtalálhatók a piacon. A férfi pulóverek között fellelhetők a klasszikus darabok, a kardigánok, a hosszú és a rövid ujjú pulóverek, a garbók, a kapucnis pulóverek, illetve a színes, cipzáras és mintás darabok is.

A klasszikus pulóverek és kardigánok

A klasszikus férfi pulóverek nagy kedvencnek számítanak a férfiak körében, hiszen sportos melegítővel és farmerral is viselhetők, ráadásul nagyon kényelmesek is. A színpaletta is nagy változatosságot mutat, hiszen a kínálatban találunk piros, camel, khaki, indigó, zöld, fehér, szürke fekete pulóvereket is.

A kardigán vagy kigombolható pulóver egyetlen férfi ruhásszekrényéből sem hiányozhat. Nagyon népszerű ruhadarab, hiszen az elegáns és a laza stílust is lehetővé teszi. Ha alkalmibb megjelenésre vágyunk, akkor a fekete, a szürke, a bézs vagy a barna szín az ideális választás, ha azonban ki szeretnénk törni a szürke egyhangúságból, akkor az élénkebb színek közül érdemes választanunk. A kardigán nagyon hasznos tavasszal, amikor az időjárás még változékony, de már nincs szükségünk kabátra.

Kapucnis pulóverek és garbók

Az egyik ruhadarab az elegánsabb, míg a másik a sportosabb vonalat képviseli, éppen ezért nem árt ezekből is egyet-egyet beszerezni. Viszont a legújabb modellek nagyon is elegánsak, hiszen nem a hagyományos értelemben vett kapucnis pulcsiról van szó, hanem egy kapucnis blúzról, amelyet farmerral és akár még fehér inggel is viselhetsz. Többé nem kell aggódnod, ha egy elegánsabb eseményre vagy hivatalos és a kapucnis felső mellett döntesz, mer ez egy olyan darab, ami nem csak jól néz ki, de igazi casual stílust tesz lehetővé.

Rövid ujjú felsők, pulóverek

Tavasszal nem csak a hosszú ujjú, hanem a rövid ujjú felsők is hódítanak. A férfi rövid ujjú felsők nagyon népszerűek. Nem csak azért, mert a szivárvány sok színében kaphatók, hanem mert nem csak a klasszikus farmernadrághoz, hanem a bermuda nadrághoz és még rövidnadrághoz is viselhetők, azaz változatos öltözködést tesznek lehetővé. A réteges öltözködést is elősegíti, hiszen tavasszal elegendő csak fölé egy vékonyabb dzseki és már indulhatsz is.

A női ruhatár megújítása: női nadrágok

A női nadrágok is sokféle stílus kialakítására adnak lehetőséget, hiszen a kínálatban megtalálhatók a melegítő nadrágok, a jogger nadrágok, a jogger chino, a chino nadrágok és a leggingsek. A női melegítő vagy szabadidő nadrágok nem csak kényelmesek, hanem többféle színben és anyagban is kaphatók és ma már olyan dizájnos darabok is megtalálhatók a piacon, amelyek akár utcai viseletként is hordhatók.

A jogger nadrágok között is bárki megtalálhatja a személyes ízlésének és a stílusának megfelelőt. A lazább stílusú nadrágok között legfőképpen a streetwear stílus képviselői találhatják meg a kedvüknek való darabot, míg az aktív élet szerelmesei a sportos stílus közül válogathatnak. A női joggerek nem csak sportoláshoz hordhatók, hanem otthon is, hiszen rendkívül rugalmasak, kényelmesek és többféle színben elérhetőek, így a hangulatunkhoz is igazíthatjuk az aznapi viseletet.

A leggingsek soha nem voltak még ennyire népszerűek, mint manapság. Ha szeretnénk a ruhásszekrényünket megújítani, mindenképpen szerezzünk be néhány női nadrágot. Utcai viseletként blúzzal, pulóverrel és még blézerrel is párosíthatod. Divatos színekben és fazonokban megtalálható, így érdemes néhányat beszerezni. Sportoláshoz, vagy otthoni öltözetként pólóval vagy sportosabb pulóverekkel is hordhatjuk. Ügyeljünk a színek harmóniájára, hogy még sportolás közben is jól nézzünk ki.

A fotó forrása:
Spectral-Design / Shutterstock.com

Címkék: nadrág, pulóver, ruha, ruhatár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?