Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. December 10. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Tegnap az első igazi téli nap próbára tette a sofőröket és a tűzoltókat is

Tegnap az első igazi téli nap próbára tette a sofőröket és a tűzoltókat is

A megváltozott időjárási körülmények és útviszonyok figyelembevételével, óvatosan közlekedjenek!

Csütörtökön több olyan baleset is történt Győr-Moson-Sopron megyében, ahova a tűzoltókat is riasztották.

Kora reggel kidöntött egy útjelző táblát és árokba csúszott egy kamion a 84-es főút 106-os kilométerénél, Pereszteg térségében, egy körforgalomban. A balesethez műszaki mentés céljából a soproni és a sopronkövesdi hivatásos, valamint a nagycenki önkéntes tűzoltókat riasztották, akik kivontatták az árokból a teherautót.

A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltókat reggel 6 óra után a 86-os főútra Jánossomorja közelébe riasztották, ahol egy kisbusz árokba hajtott és az oldalára borult. A tűzoltók az autót visszaállították kerekeire és kivontatták az árokból.

Valamivel később megcsúszott az úttesten, majd fának ütközött egy furgon a Lövőt és Röjtökmuzsajt összekötő úton. A járműben csak a vezetője utazott. A sopronkövesdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és kivontatták az árokból a bajba került kocsit és a forgalom irányításában vettek részt.

Egy kavicsot szállító nyerges vontató és egy kisbusz ütközött össze az M1-es autópályán Hegyeshalom térségében, a határ felé vezető oldalon. Az ütközés következtében a kisbusz megpördült, a szalagkorlátnak ütközött, majd a belső sávban állt meg. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a kisbuszt.

A megváltozott útviszonyok miatt elakadt egy kamion Sopronban, a Balfi út 84-es főúthoz közeli oldalán. A városi hivatásos tűzoltók drótkötél segítségével vontatták el a járművet.

Nagycenk közelében a 85-ös főúton akadt el egy teherautó, a sopronkövesdi hivatásos tűzoltók a kamiont egy közeli parkolóba vontatták.

Keresztbe fordult az úttesten egy kamion Nagylózson, a Kossuth utcában. A település önkéntes tűzoltói vonórúd segítségével Sopronkövesd felé vontatták ki a bajba került járművet.

A 84-es főúton útra hasadt faágakhoz is riasztották a sopronkövesdi hivatásos tűzoltókat, akik motoros fűrésszel feldarabolták a faágakat és megszüntették a fél útpályát elfoglaló forgalmi akadályt.

Címkék: baleset, , tél

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 16:00, szombat | Helyi

A lakosság segítségét kérik az új poloskafaj elterjedésének felméréséhez

Új poloskafaj tűnt fel tavaly hazánkban.

2024. Április 20. 13:00, szombat | Helyi

Sárkány Maraton a Szigetközi Állatvédő Liga támogatására

Időpontváltozás! Részletek a cikk végén!

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

Milyen ügyeket intézhet a Pannon-Víz Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán keresztül?

Gyors és kényelmes ügyintézés telefonon.

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!