Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Július 02. 17:09, hétfő | Kék hírek
Forrás: police.hu

Templomi adományt lopott

Templomi adományt lopott

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy Budapest XII. kerületi templomba betört és onnan pénzt vitt el.

A rendőrségre még június 29-én 16 óra 59 perckor érkezett bejelentés, hogy egy XII. kerületi templomba betörtek és a sekrestyében lévő borítékokból, valamint a gyűjtőperselyből a pénzt ellopták.

Az adatgyűjtések és a bevezetett nyomozati cselekmények alapján a rendőrök azonosították a 45 éves budapesti K. Gábort, akit két órával a bejelentést követően a XII. kerületben elfogtak. A járőrök a férfinél megtalálták az ellopott pénzt.
A hegyvidéki rendőrök K. Gábort előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.