Városlista
2023. március 26, vasárnap - Emánuel

Hírek

2012. Április 30. 07:19, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Titokban állt oltár elé Peller Mariann

Titokban állt oltár elé Peller Mariann

Titokban házasodott össze Peller Mariann és kedvese, Juni György. A családi körben rendezett esküvő úgy sikerült, ahogy az ifjú pár tervezte, a boldogság mindenki arcán megmutatkozott, leginkább örömkönnyen formájában.

- Mindennél fontosabbnak tartottuk, hogy életünk egyik legnagyobb eseményét maximális nyugalomban és szigorúan szűk családi körben tudjuk megtartani. Összesen tizenegyen voltunk és minden olyan csodálatosra sikeredett, amilyennek terveztük. Szerencsére nem volt semmi durva felhajtás a menyegzőn, sikerült teljes titokban tartani mindent - kezdte az Új Ásznak a népszerű műsorvezető, akinek a ceremónia alatt végig hullottak a könnyei a boldogságtól.

- Amikor édesapám bekísért az anyakönyvvezető elé, nagyon meghatódtam. A nővérem sokkal jobban itatta az egereket nálam, ez megnyugtatott. Anna azt mondta, az én esküvőmbe bele tudta élni magát, nem úgy, mint a sajátjába, hiszen itt nem kellett stresszelnie - folytatta mosolyogva Mariann.

- Természetesen anyukámnak és a testvéreimnek is megrendítő fordulat, hogy a "pici lányuk" elkelt, de mostanra már tudatosult mindenkiben, hogy ezentúl Juni-Peller Mariann vagyok. Rögtön az esemény után megejtettük a nászutat is: a Mátrába utaztunk egy csodálatos wellness-hétvégére.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 19. 09:00, vasárnap | Bulvár

Ilyen bűnügyeket mások csak filmekben látnak

Újságírók kísértek el helyszínelőket munka közben.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.