Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2012. Április 30. 07:19, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Titokban állt oltár elé Peller Mariann

Titokban állt oltár elé Peller Mariann

Titokban házasodott össze Peller Mariann és kedvese, Juni György. A családi körben rendezett esküvő úgy sikerült, ahogy az ifjú pár tervezte, a boldogság mindenki arcán megmutatkozott, leginkább örömkönnyen formájában.

- Mindennél fontosabbnak tartottuk, hogy életünk egyik legnagyobb eseményét maximális nyugalomban és szigorúan szűk családi körben tudjuk megtartani. Összesen tizenegyen voltunk és minden olyan csodálatosra sikeredett, amilyennek terveztük. Szerencsére nem volt semmi durva felhajtás a menyegzőn, sikerült teljes titokban tartani mindent - kezdte az Új Ásznak a népszerű műsorvezető, akinek a ceremónia alatt végig hullottak a könnyei a boldogságtól.

- Amikor édesapám bekísért az anyakönyvvezető elé, nagyon meghatódtam. A nővérem sokkal jobban itatta az egereket nálam, ez megnyugtatott. Anna azt mondta, az én esküvőmbe bele tudta élni magát, nem úgy, mint a sajátjába, hiszen itt nem kellett stresszelnie - folytatta mosolyogva Mariann.

- Természetesen anyukámnak és a testvéreimnek is megrendítő fordulat, hogy a "pici lányuk" elkelt, de mostanra már tudatosult mindenkiben, hogy ezentúl Juni-Peller Mariann vagyok. Rögtön az esemény után megejtettük a nászutat is: a Mátrába utaztunk egy csodálatos wellness-hétvégére.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,