Városlista
2022. szeptember 26, hétfő - Jusztina

Hírek

2012. Március 10. 07:19, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Titokban készült szexvideó a sztárról

Titokban készült szexvideó a sztárról

A híres birkózónak készült szexvideót akar kiadni egy pornócég. A sztár azt állítja: nem is tudott arról, hogy videóra veszik őt és partnerét.

A híres pankrátorról és valóságshow-sztárról, Hulk Hoganről készült házi szexvideót akar piacra dobni a világ egyik legnagyobb pornófilm-forgalmazó cége. Akik eddig látták a szemcsés képsorokat, azok mind egybehangzóan állítják, hogy valóban a híresség látható rajtuk, és ezt ő maga sem tagadja, a videó feltűnése miatt azonban nagyon felbőszült, elmondása szerint ugyanis az a tudta nélkül készült. A pankrátor ügyvédje ennek megfelelően már meg is fenyegette a kiadót, hogy minden szükséges lépést megtesznek a film letiltása érdekében, és felelősségre is vonják az illetékeseket.

A képsorokon egyébként Hogan nem a volt, és nem is a mostani felesége, hanem egy ismeretlen barna hajú nő társaságában látható. A videót ismerők szerint azonban az igazi érdekesség nem ez, hanem az, hogy amikor a keménykötésű sztár levetkőzik, egyértelműen kiderül, hogy tangában szokott napozni.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.