Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Április 16. 09:47, vasárnap | Kék hírek
Forrás: mti - fotó: illusztráció

Tizenévesekkel vitázott, majd lőtt a gáz-riasztófegyverrel

Tizenévesekkel vitázott, majd lőtt a gáz-riasztófegyverrel

Szombaton gáz-riasztófegyverrel lőttek egy vita hevében a főváros VII. kerületében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint szombat délután a VII. kerületi Szász utcában lévő egyik társasház udvarán B. Zsolt budapesti lakos szóváltásba keveredett egy 18 éves férfival és egy 15 éves lánnyal. B. Zsolt a vita hevében a gáz-riasztófegyveréből egy lövést adott le.

A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a VII. kerületi kapitányságára, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indult eljárás - írta a BRFK.

Szerda este is lövés dördült egy VII. kerületi vita hevében. Akkor a Kazinczy utcában egy vendéglátóhely üzemeltetője keveredett szóváltásba öt emberrel, akik a szórakozóhely előtt az utcán tartózkodtak. Az üzemeltető a vita hevében egy alkalommal a társaság irányába lőtt egy gáz-riasztófegyverrel. A történteket észlelte egy rendőrjárőr, a dulakodókat a helyszínen elfogták, hat embert előállítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.