Városlista
2023. február 7, kedd - Tódor

Hírek

2011. Augusztus 31. 07:33, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Tízmilliós kárt okoztak a trükkös autótolvajok

Tízmilliós kárt okoztak a trükkös autótolvajok

Egy kilenc emberből álló trükkös tolvajbandát fogott el a rendőrség. A jellemzően koszovói albánokból álló csoport autópályák melletti pihenőhelyeken és benzinkutak mellett fosztogatott.

A tolvajok külföldi autók kerekeit szúrták ki, majd segítséget ajánlottak a bajba jutott utasoknak. A kerékcsere alatt kirabolták a járműveket. A banda hét tagját elfogták, az okozott anyagi kár 10 millió forint.

- Hét személyt már elfogtunk, további kettő pedig ismeretlen helyen tartózkodik, ellenük elfogatóparancsot adtunk ki. A megállapított elkövetői kör ellen üzletszerűen, dologi erőszakkal, jelentős értékben elkövetett lopás bűntett gyanúja miatt folytatunk eljárást. A tárgykörbe tartozókat harminc trükkös lopás elkövetésével gyanúsítottuk meg. A jelenlegi összes kárérték meghaladja a 10 millió forintot - mondta a hírTV-nek Sztancsik László, az ORFK Bűnügyi Főigazgatóságának nyomozója. (rá)

hírTV

Címkék: tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 04. 10:09, szombat | Kék hírek

Bunyó a falunapon - Videó

A sérült a bántalmazás következtében koponyazúzódást szenvedett, orra és homloka is megsérült, mindezek nyolc napon belül gyógyultak.

2023. Február 02. 16:00, csütörtök | Kék hírek

Az olasz maffia egyik pénzmosó központja egy budapesti ügyvédnő irodája volt

Európai elfogatóparancs alapján tartóztatták le a magyar hatóságok az ügyvédnőt.

2023. Február 01. 11:11, szerda | Kék hírek

Hat év börtönre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során

Hat év börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során, az ügyészség súlyosításért fellebbezett - tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség szerdán az MTI-t.

2023. Január 06. 13:18, péntek | Kék hírek

A nyílt utcán lőtt rá rokonára Győrben

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.