Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Április 20. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Több autó is kiégett a megyében a múlt héten

Több autó is kiégett a megyében a múlt héten

A 15. héten történt

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten hatvannégy eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzesetek és műszaki mentések során tízen megsérültek.

Árokba hajtott hétfőn este egy személyautó a 85-ös főúton, Pinnye közelében, a 62. és a 63. kilométer között. Az esethez a sopronkövesdi hivatásos, valamint a hegykői, a nagylózsi és a peresztegi önkéntes tűzoltókat riasztották, az egységek áramtalanították az autót és biztosították a baleset helyszínét. Az autó vezetőjét kórházba szállította a mentőszolgálat. A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Az oldalára borult egy kamion az M86-os autópálya 120-as kilométerénél, Répcelak térségében, a Győr felé vezető szakaszon kedden délelőtt. A balesethez a répcelaki önkormányzati és a csornai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert kiszabadítottak a jármű fülkéjéből és áramtalanították a járművet. A teherautó sofőrjét kórházba szállította a mentőszolgálat. Az utat a mentés idejére lezárták.

Hulladék gyulladt meg egy csarnokban Győr külterületén, Győr-Bácsa városrészben szerdán a déli órákban. A tűz oltását az ott tartózkodók kezdték meg, az esethez riasztott győri, pannonhalmi, lébényi és csornai hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékezték meg a lángokat.

Kiégett egy gépkocsi az M1-es autópálya 106-os kilométerszelvényénél, Nagyszentjános térségében, a Győr felé vezető irányban csütörtökön délután. A tűz mintegy száz négyzetméteren az aljnövényzetre is átterjedt. A győri hivatásos tűzoltók két vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a tüzet. Nem sérült meg senki.

Árokba borult egy gépkocsi a 85-ös főút 6-os kilométerszelvényénél, Ikrény térségében csütörtökön este. A három utas a győri hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt ki tudott szállni a járműből, amelyet az egység áramtalanított. A mentők a három embert kórházba szállították.

Egy személyautó motortere és utastere égett vasárnap délután az M85-ös autóút 7-es kilométerénél, Rábapatona térségében. A helyszínre riasztott győri hivatásos tűzoltók két vízsugárral előbb körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei

2024. Április 23. 13:00, kedd | Helyi

Nevező csapatokat várnak a szili majális focikupájára

III. Mesevár Kupa

2024. Április 23. 09:00, kedd | Helyi

Átadták a Csornai Járásbíróság felújított épületét

Az épületben 1928 és 1976 között már működött bíróság.

2024. Április 22. 16:00, hétfő | Helyi

Az elmúlt héten 63 eseményhez vonultak a megyei hivatásos tűzoltó egységek

A 16. héten történt.