Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Március 17. 14:13, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Több év börtönt jósolnak Damu Rolandnak

Több év börtönt jósolnak Damu Rolandnak

Börtön vagy felmentés? Ezt találgatja az ország Damu Roland újabb, március 20-i tárgyalása előtt, amikor eldőlhet a nemi erőszakkal vádolt, első fokon hat évre ítélt egykori sorozatsztár sorsa.

De vajon mire számítanak hazánk ismert jövendőmondói, akik nemrég VV Attila győzelmét is megjósolták?

A tisztán érzékelő médium, Lea állítása szerint eddig nem tudott arról, hogy a színészt első fokon hat év börtönre ítélték, jóslatában mégis a hatos szám játssza a főszerepet.

- Damuval kapcsolatban állandóan a hatos szám jelenik meg a szemem előtt, de azt nem érzékelem határozottan, hogy ez hat hónapot vagy hat évet jelent. Úgy gondolom azonban, hogy a hat hónap nagyon kevés lenne - mondta az Új Ásznak Kajkó Lea.

Az ősi mágus, Frabato sem kecsegteti a Jóban Rosszban egykori csibészét azzal, hogy megússza a börtönt.

- Nem látok esélyt arra, hogy hatályon kívül helyezzék az elsőfokú ítéletet, mindenképpen letöltendő börtönbüntetést kap Damu Roland. Legalább három-négy évre számíthat, ha nem hagyják helyben a korábbi hat évet - árulta el megérzését Frabato a Damu fényképe által közvetített energiákból.

Gabó jósnő tarot kártya lapjai szintén nem csillantják meg a reménynek még csak a halvány sugarát sem. Damu Roland menyasszonya eszerint is magányos évekre készülhet.

- Mindenképpen elítélik, méghozzá eléggé hosszú időre, ami esztendőkben mérhető. A negatív karma lap jelzi: a sorsában benne van, hogy rácsok mögé kerül. Ráadásul egy elég erős életszakasz-váltást is jelez számára a kártya - festette le a színész nem túl rózsás jövőjét Gabó.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.