Városlista
2023. május 30, kedd - Zsanett, Janka

Hírek

2018. Augusztus 14. 13:00, kedd | Helyi
Forrás: Papp József

Több mint 830 ezer nézője volt már a bősárkányi apa-lánya táncnak

Több mint 830 ezer nézője volt már a bősárkányi apa-lánya táncnak

Ezt a nézettséget a profik is megirigyelhetik.

Éppen ma egy hete tettük közzé mi is a bősárkányi falunapon készült felvételt, amely a program legsikeresebb műsorszáma lett. Bősárkányi apukák táncoltak a lányaikkal. Biztos vagyok benne, hogy sem az ötletgazdák, sem a szereplők nem gondolták előtte, hogy ilyen hatalmas sikert fognak aratni.

Nagyon gyorsan felkapta az internet a bájos műsorszámot, már két nap után 100 ezer feletti volt a Bősárkány Nagyközség Facebook oldalra feltöltött videó nézettsége. Az internet világa olyan, hogy gyorsan felkap valamit, de hamar el is felejti. Ez a videó azonban töretlen népszerűségnek örvend, a sajtó egyik kedvence is lett. Hozzánk hasonlóan sok online portál tette közzé a videót, de a napokban például egy országos kereskedelmi rádió reggeli műsorában is beszéltek róla, illetve beszélgettek a műsorszám ötletgazdájával. Most már nem csak a Facebook-on, hanem a Youtube-on is megtalálható a felvétel. Ezen cikk írásának időpontjában 832.472 megtekintés mutat a videó számlálója, de biztosak lehetünk benne, hogy ez csak egy pillanatnyi adat, folyamatosan tovább nő. (Mire ennek a mondatnak a begépelését befejeztem, 832.550 a száláló állása)

Szívből gratulálunk az ötletgezdának és a résztvevőknek. Kívánjuk, hogy az a bizonyos számláló érje el az egymilliót. Abban is biztos vagyok, hogy akik a színpadon táncoltak, azok a felkészülés ideje alatt, a fellépés során még többet kaptak. Apukák és lányaik önfeledt közös tánca, a színpadról egyértelműen látszó öröm és szeretet olyan kapcsolat erősítő volt köztük, ami még sokáig ki fog tartani.

Nézzük meg még egyszer, és segítsük ezt a remek kis filmet az egymilliós nézettségig!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 30. 09:00, kedd | Helyi

Fertőszentmiklóson május 30-tól június 3-ig terelőúton közlekednek egyes buszjáratok

Lezárták a vasúti átjárót.

2023. Május 29. 16:00, hétfő | Helyi

Biztonságban legyen a mindennapi kenyerünk!

Aratás előtti tűzvédelmi értekezletet tartottak Kapuváron.

2023. Május 29. 13:00, hétfő | Helyi

Véradás a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.

2023. Május 29. 09:00, hétfő | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.