Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2016. Július 15. 07:45, péntek | Belföld
Forrás: mti

Több mint ezer helyszínen volt szükség a tűzoltókra a vihar miatt

Több mint ezer helyszínen volt szükség a tűzoltókra a vihar miatt

Az ország több mint ezer helyszínén volt szükség a tűzoltók munkájára a vihar miatt - mondta Hajdu Márton, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője csütörtök este az M1 aktuális csatornán.

A szóvivő tájékoztatása szerint az elmúlt 24 órában olyan sok segélykérő hívás érkezett, hogy több megyei igazgatóság műveletirányító központját meg kellett erősíteni.

Ugyanakkor több városban, például Siófokon és Szombathelyen a "beavatkozó állományt" is megerősítették.

A szóvivő korábban azt közölte az MTI-vel, hogy általában a viharos erejű szél és a nagy mennyiségű csapadék okozott problémát. A leszakadt faágak, kidőlt fák sok helyen akadályozták a közúti és a vasúti forgalmat, több helyen volt áramkimaradás. Az esővíz pincéket öntött el, és villámcsapások is gondot jelentettek.

Címkék: riasztás, tűzoltó, vihar

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 28. 19:27, kedd | Belföld

Előkerült az ötéves kisfiú Tolnában!

A társadalmi összefogásnak köszönhetően csaknem egy nap kutatás után a Tolna-Mözs határában egy vetésben találták meg Gergőt.

2023. Március 28. 17:47, kedd | Belföld

Két rendőrautó szirénázva kísért a kórházba egy kismamát szállító autót

Budapestig szántotta az aszfaltot két szentendrei rendőrautó, közrefogva egy civil járgányt. Nem megállítani akarták, hanem biztonságosan és minél hamarabb szülőszobába juttatni a benne ülő anyukát.

2023. Március 28. 12:42, kedd | Belföld

Mávinform: szerdától pályafelújítás kezdődik az észak-balatoni vonalon

Szerdától április végéig pályafelújítást végeznek az észak-balatoni vasútvonalon, és tizenkét vasúti átjáró épül át - közölte a Mávinform kedden az MTI-vel.

2023. Március 28. 12:40, kedd | Belföld

Ötéves fiút keresnek Tolna-Mözsön

Több százan keresik azt az ötéves kisfiút, aki hétfő délután tűnt el otthonából Tolna-Mözsön - közölte honlapján a rendőrség.