Városlista
2021. november 27, szombat - Virgil

Hírek

2011. Október 08. 07:29, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Több mint félmilliárd forint kárt okoztak

Több mint félmilliárd forint kárt okoztak

Internetes kalózokra csaptak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai.

A lefoglalt szerverparkon több ezer film, zeneszám, számítógépes játék, illetve szoftver volt. Ez biztosított hátteret egy olyan internetes oldalhoz, amelyről emelt díjas SMS-sel vagy előzetes banki átutalással lehetett illegális tartalmakat letölteni.

A csoport a leggyakrabban hazai mozikban rögzítette a filmeket, vagy azok magyar szinkronhangját. Miattuk került feketelistára Magyarország több nagy amerikai filmgyártónál is, amelyek egy ideje már csak többhetes késéssel engedték bemutatni filmjeiket a magyar mozikban. A kalózbanda csak a filmekkel több mint félmilliárd forint kárt okozott. A csoport két irányítója előzetes letartóztatásban van, a többi gyanúsított egyelőre szabadlábon védekezhet. (da)

hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 26. 17:02, péntek | Kék hírek

Lopott, hogy lophasson

Gyorsan elfogták a rendőrök a férfit, aki a gyanú szerint egy fővárosi IX. kerületi bevásárlóközpontban lopott flex segítségével vágta le a lakatot egy kerékpárról.

2021. November 26. 14:05, péntek | Kék hírek

Baltával ölte meg apát és fiát, majd felgyújtott őket

Befejezték a nyomozást a rendőrök azzal a román férfivel szemben, aki tavaly egy nagykőrösi tanyán végzett áldozataival. A menekülő tettest öt nap alatt azonosították, majd elfogták, azóta letartóztatásban van.

2021. November 26. 08:00, péntek | Kék hírek

Elsodorta a rendőrt és áthajtott a combján egy terepjárós

Hivatalos személy elleni erőszakkal és súlyos testi sértéssel gyanúsítja a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség azt a férfit, aki kedden Baranya megyében autójával elsodort egy rendőrt

2021. November 25. 18:08, csütörtök | Kék hírek

Elfogták a Pálhalmáról megszökött rabot

A dunaújvárosi rendőrök egy napon belül elfogták azt a rabot, aki kedd éjszaka munkavégzés során szökött meg a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet által fenntartott szarvasmarhatelepről