Városlista
2021. szeptember 28, kedd - Vencel

Hírek

2018. Június 07. 13:01, csütörtök | Belföld
Forrás: forrás: Harley Tulajdonosok Klubja

Több száz motoros szállta meg a Balaton partot

Több száz motoros szállta meg a Balaton partot

Hivatalosan is elkezdődött a 19. Open Road Fest. A legszerencsésebbek már első nap elvihették egy rövid túrára a legújabb Harley-Davidson modelleket, az esti óráktól pedig a koncertek vették át a főszerepet.

A buli folytatódik: vezetett túrák indulnak, lesz Kids Race, extrémsport bemutatót tart a Gravity Academy, Erdős Csabi pedig kaszkadőr show-val kápráztatja el a nagyérdeműt. Este a hamisítatlan rock'n'roll veszi át a főszerepet, hiszen színpadra lép a Tankcsapda, a német The New Roses és a Dorothy, de az ír kocsmazene hazai képviselői, a Paddy & the Rats is a motoros fesztivál vendége lesz. Továbbra is zajlik a Nyerj egy Harley-t! játék, sőt a helyszínen az esélyek még tovább növelhetők.

Fotó: openroadfest.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 28. 18:08, kedd | Belföld

Szalmonella miatt visszahívtak egy terméket

Szalmonella szennyezettség miatt az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. visszahívja és a forgalomból is kivonja 95 grammos kiszerelésű BBQ borsdaráló steakbors elnevezésű termékét

2021. Szeptember 28. 17:10, kedd | Belföld

Folyamatosan nő a szennyvíz koronavírus-koncentrációja

Lassú ütemben, de folyamatosan növekszik a szennyvíz koronavírus-koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a legfrissebb adatokat ismertetve kedden a honlapján.

2021. Szeptember 28. 15:00, kedd | Belföld

Hatvan település részvételével rendezik a Nemzeti Vágtát

Hatvan magyarországi és határon túli település részvételével rendezik a hétvégén a 14. Nemzeti Vágtát a budapesti Hősök terén

2021. Szeptember 28. 08:50, kedd | Belföld

Közjogi tárgyú törvénymódosításokról tárgyalnak a képviselők a parlamentben

Az Országgyűlés kedden öt előterjesztés általános vitáját bonyolítja le.