Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. Február 08. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: Csornai Rendőrkapitányság

Tolvajt és rongálót fogtak el a csornai rendőrök

Tolvajt és rongálót fogtak el a csornai rendőrök

Két friss ügyet zárt le eredményesen a Csornai Rendőrkapitányság.

A Rábaközi Takarékszövetkezet képviselőjének bejelentése alapján indult eljárás a Csornai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán ismeretlen tettes ellen, aki a Csorna, Szent István tér 23. szám alatt található bankjegykiadó automatát megrongálta. Az eljárás során visszaellenőrzésre kerültek az ATM rögzített felvételei, melynek során megállapítást nyert, hogy egy 18 és 22 év közötti fiatal férfi lépett az automatához, majd először ököllel ütlegelte az automatát, majd az esővédő plexi részre felkapaszkodva két alakalommal sorozat jelleggel 15-20 alkalommal az automatát meg is rúgta.
A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a fenti bűncselekményt egy 22 éves csornai férfi követte el, aki gyanúsítotti kihallgatása során a terhére rótt cselekményt elismerte, ellene kisebb értékre elkövetett rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Szintén ismeretlen tettes ellen indult eljárás, aki egy szilsárkányi lakos tulajdonát képező, Szilsárkány külterületén elhelyezett 11 db szénabálát tulajdonított el jogtalanul.A nyomozás során hamarosan megállapítást nyert, hogy a szénabálákat egy csornai állattartó férfi tulajdonította el, aki szerzeményét 2012.02.04-re virradóra „takarította” be saját udvarára, s a felismerhetetlenség céljából azokról a lehető legrövidebb időn belül a hálót is eltávolította.
A fentieket követően megtartott házkutatás során a szénabálák lefoglalásra kerültek.Az elkövető ellen kisebb értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás eljárás. - tájékoztatta az infoRábaközt Harsányi Judit rendőr őrnagy

Címkék: csorna, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei