Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2013. Szeptember 28. 05:00, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Tönkretették a királynő hajkoronáját

Tönkretették a királynő hajkoronáját

Esetleg veszélyben lehet a királynői korona is?

Számolja a napokat Kárpáti Rebeka a moszkvai világversenyig, és nemcsak a megmérettetés miatt, hanem mert addigra kell rendbe jönnie elszúrt hajának - tudta meg a Life.hu.

Nem önszántából festette barnára a haját a Miss Univers Hungary, akit sokkal világosabb hajjal választottak meg az ország egyik legszebb lányává. Rebeka egy fodrászbaki áldozata lett.

"Három hete egy reklámfilm miatt befestették a hajamat. Miután abba nem mentem bele, hogy egy világverseny előtt hagyományos festékkel változtassák meg a színét, ajánlották a kimosható színezőt, ami 4-5 mosás után eltűnik a hajból. Mondanom sem kell, hogy nem jött ki belőle a vörös.

Azóta a fodrászom azon kínlódik, hogy sikerüljön visszaadnia az eredeti színét. Már többször átfestették, hamvasították, világosították - mindezt kímélő módon. Ez amúgy is egy durva procedúra és az én vékonyszálú hajam csoda, hogy kibírta. Most barna vagyok, és végre megerősödött a hajam, amit a következő lépésben levágunk és kivilágosítjuk a végeit, olyanra, mint amilyen volt" - osztotta meg velünk újabb kálváriájának történetét a szépségkirálynő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Bulvár

Varga sérülésével foglalkoznak a német lapok

Elsősorban a súlyos sérüléseket szenvedő Varga Barnabás esetével és állapotával foglalkozott a helyi sajtó a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának vasárnap esti mérkőzése után.

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.