Városlista
2023. június 9, péntek - Félix

Hírek

2022. Február 01. 12:01, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Toplistás szélhámosnőt kaptak el a rendőrök

Toplistás szélhámosnőt kaptak el a rendőrök

A Nógrád megyei rendőrök fogták el azt a 44 éves budapesti nőt, aki ellen 11 elfogatóparancs volt érvényben.

A nógrádi rendőrök vasárnap 13 óra 30 perckor Budapesten a XVII. kerületi Kaszáló utcában ellenőriztek és fogtak el egy 44 éves nőt, aki ellen csalás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt 11 elfogatóparancs volt érvényben.

A nő az országos toplistás körözöttek közt szerepelt mindaddig, amíg a Nógrád megyei rendőrök a főváros belterületén elfogták. A Salgótarjáni Járásbíróság európai elfogatóparancsot bocsátott ki ellene, valamint vele szemben az Esztergomi Járásbíróság négy, a Siófoki Járásbíróság két, a Székesfehérvári, a Kecskeméti és a Keszthelyi Járásbíróság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, valamint a Pásztói Rendőrkapitányság egy-egy elfogatóparancsa volt érvényben – közölte a rendőrség.

A fővárosi nő számos alkalommal foglalt interneten keresztül álnéven szobát az ország különböző szálláshelyein. A hotelek által nyújtott szolgáltatások igénybevétele után minden alkalommal fizetés nélkül távozott, ezzel több százezer forint értékű kárt okozva a szállodáknak.

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés eredményeként a nőt elfogták és a XVII. kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 08. 13:15, csütörtök | Belföld

Ledobta kutyáját a negyedikről egy férfi, ötven nap elzárásra ítélték

Állatkínzás miatt ötven nap elzárással sújtotta a Pesti Központi Kerületi Bíróság azt a férfit, aki három évvel ezelőtt ledobta a kisméretű kutyáját 4. emeleti lakásának teraszáról - írja a Fővárosi Törvényszék.

2023. Június 08. 13:11, csütörtök | Belföld

Másodfokú riasztást adott ki felhőszakadás veszélye miatt a meteorológiai szolgálat több vármegyére

Felhőszakadás veszélye miatt másodfokú (narancs) riasztást adott ki Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Pest, Bács-Kiskun és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyére az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön.

2023. Június 08. 13:09, csütörtök | Belföld

Gátat szab a kormány a külterületek belterületbe vonásának

Gátat szab a kormány a jövőben a külterületek belterületbe vonásának, különösen a balatoni térségben - mondta az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) építészeti államtitkára csütörtökön Balatonfüreden.