Városlista
2022. május 22, vasárnap - Júlia, Rita

Hírek

2019. Március 05. 17:04, kedd | Belföld
Forrás: police.hu

Törölték, majd átírták az évszámokat az útlevélben - Lebukott a fiatal nő

Törölték, majd átírták az évszámokat az útlevélben - Lebukott a fiatal nő

A Mátészalkai Rendőrkapitányságon közokirat-hamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A vállaji közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre március 3-án egy 18 éves román állampolgárságú nő, aki magát egy nevére Románia által kiállított magánútlevéllel igazolta. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy az átadott útlevél kiállítási és érvényességi idejét törték és átírták, ezzel meghamisították. Az okmányon gépi olvasással is ellenőrizhető egyik biztonsági sávból kiolvashatóak voltak a valós adatok. A magánútlevelet eredetileg 2012-ben állították ki, amit 2017-re írtak át, a lejárati idő pedig 2019 helyett 2013 volt. A nő ellen a Mátészalkai Rendőrkapitányságon közokirat-hamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Címkék: útlevél, hamisítás

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 22. 11:02, vasárnap | Belföld

Motoros életét mentették meg a rendőrök

Eszméletlen motorost élesztett újra egy tápiószecsői járőrpár Sülysápon. Mire a mentők megérkeztek újra volt szívverése.

2022. Május 22. 08:08, vasárnap | Belföld

Átadták Az év múzeuma idei díjait

Átadták Az év múzeuma idei díjait szombaton a Múzeumi Világnap alkalmából rendezett Múzeumok Majálisán a Múzeumkertben.

2022. Május 22. 07:00, vasárnap | Belföld

Orbán: Magyarország és Szerbia számíthat egymásra

Magyarország és Szerbia számíthat egymásra, ez a két ország biztonságban van, legyen szó gázról, vagy éppen élelmiszeripari termékekről - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a szerbiai Újvidéken.

2022. Május 22. 06:00, vasárnap | Belföld

Novák Erdélyben: ahhoz keresünk szövetségeseket, hogy a háborút elkerülhessük

Ahhoz keresünk szövetségeseket, hogy a fegyverekkel vívott háborút elkerülhessük, s abban az ideológiai hadviselésben, ami a teremtés rendjét akarja felforgatni, a családot megőrizhessük családnak,