Városlista
2023. április 1, szombat - Hugó

Hírek

2011. Augusztus 26. 07:33, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Törtek-zúztak, amerre jártak

Törtek-zúztak, amerre jártak

Kerítéseket rongált meg, kukákat borogatott fel, cserepes tujákat tört össze egy fiatalokból álló banda Tiszafüreden. A település több utcáján végigvonuló fiatal garázdákat a rendőrök elfogták.

Kedden hajnalban verte fel álmából a fiatalokból álló társaság a kisváros több utcájának lakóit. Az ordibálva vonulók kerítéseket rongáltak meg, ingerelték a kutyákat, cserepes tujákat törtek össze, kukákat borogattak és székeket dobáltak. Az esetet egy térfigyelő kamera is megörökítette, a felvételek alapján a rendőrök elfogták a randalírozó fiatalokat. Az egri fiatalok közül ötöt gyanúsítottként hallgattak ki, ellenük csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult eljárás. A bandában akadt olyan fiatal, aki még nem töltötte be 18. életévét. (da)

HavariaPress

Címkék: garázda

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 28. 12:38, kedd | Kék hírek

Megkéselt egy kisfiát védelmező apát, vádat emeltek ellene a fővárosban

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy többszörösen büntetett 38 éves férfival szemben, aki rátámadt egy 10 éves kisfiúra az utcán, majd a fia védelmére kelő apát egy késsel megszúrta.

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Kék hírek

Tinilányt próbált megerőszakolni - bíróság elé állította az ügyészség a támadót

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 27 éves román állampolgárságú férfit, aki pár héttel ezelőtt, egy újbudai lakásban meg akart erőszakolni egy 15 éves lányt.

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.