Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Április 08. 09:46, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Tóth Vera: Sajnálom, hogy nem a tehetség győzött, hanem a majomkodás

Tóth Vera: Sajnálom, hogy nem a tehetség győzött, hanem a majomkodás

Nagy mellei miatt esett ki Gabi?

Szombat este a Szombat esti láz legnagyobb reménységű párosa Tóth Gabi és Markó Róbert búcsúzott a versenytől. Gabi képtelen volt leplezni fájdalmát és könnyek között mondott köszönő szavakat táncpartnerének. Az énekesnő nővére, Vera a Facebookon akadt ki a döntés miatt.

- Nagyon szurkoltam Gabinak! Sajnálom, hogy nem a tehetség győzött, hanem a majomkodás. Tudom, tudom, buta kérdés ez részemről, mert ez egy showműsor, kell a cirkusz... De tartalom nélküli cirkusz, etetés, műcsillogás? Kérdem én, még meddig tart, hogy az illúzió, a valótlanság, a jópofáskodó, tartalmatlan semmik felületet kaphatnak a televízióban és egy keményen dolgozó gigatalentumot kiszorítanak mert „jaj de vicces a gangnam style és, hogy a nem tudom milyen gazda kutyapózban liheg főműsoridőben?” – puffogott az interneten Tóth Vera, aki nem tudta megemészteni, hogy a húga nem lehet ott a soron következő döntő adásban:

- Nos, anyukám is vicces, mégsem kezd el énekelni meg táncolni egy országosan nézett show-ban.. Köszönjük a szurkolást-szavazást mindenkinek! Amúgy Gabi jól érezte magát a táncban, marad is benne ebben a világban és nagyon jót tett neki lelkileg ez az egész, ez a lényeg, belőlem meg kikívánkozott a véleményem.. Szép napot! - olvasható az énekesnő Facebookján.

Egyes pletykák szerint az énekesnő azért nem tudott mindig teljesen koncentrálni a próbákon, mert hátfájással küzdött. Egy plasztikai sebész szerint Gabi implantátumán látszik, hogy jóval nagyobb, mint amit a testalkata elbír, így elképzelhető, hogy emiatt jelentkeztek a fájdalmai.

Címkék: Tóth Gabi, tóth vera

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.