Városlista
2023. április 1, szombat - Hugó

Hírek

2011. Augusztus 26. 14:33, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Tragédia a 403-ason

Tragédia a 403-ason

A helyszínen életét vesztette az az autós, aki járművével frontálisan ütközött egy kisteherautóval péntek reggel a Nyíregyházát elkerülő 403-as főúton.

Wgyelőre tisztázatlan körülmények között tért át a szembe sávba egy autós péntek reggel 6 óra körül a Nyíregyházát elkerülő 403-as főúton és frontálisan ütközött egy kisteherautóval. A balesetben a személyautót vezető 54 éves váci férfi a helyszínen életét vesztette. A személyautó utasának és a kisteherautó sofőrjének sérüléseiről egyelőre nincs információ. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, a helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelik. (lm)

HavariaPress

Címkék: tragédia

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 28. 12:38, kedd | Kék hírek

Megkéselt egy kisfiát védelmező apát, vádat emeltek ellene a fővárosban

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy többszörösen büntetett 38 éves férfival szemben, aki rátámadt egy 10 éves kisfiúra az utcán, majd a fia védelmére kelő apát egy késsel megszúrta.

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Kék hírek

Tinilányt próbált megerőszakolni - bíróság elé állította az ügyészség a támadót

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 27 éves román állampolgárságú férfit, aki pár héttel ezelőtt, egy újbudai lakásban meg akart erőszakolni egy 15 éves lányt.

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.