Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2016. Június 24. 07:39, péntek | Kék hírek
Forrás: mti

Új pszichoaktív anyagot terjesztő hálózatot bukott le Vasban

Új pszichoaktív anyagot terjesztő hálózatot bukott le Vasban

Új pszichoaktív anyagot terjesztő hálózatot számoltak fel a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai - közölte honlapján a rendőrség csütörtökön.

A közlemény szerint egy 23 éves és 24 éves szombathelyi, valamint egy 27 éves toronyi férfit Szombathelyen, csomagátvétel közben fogtak el. A küldeményben, és később a házkutatások alkalmával összesen csaknem három kilogramm új pszichoaktív anyagot találtak és foglaltak le a rendőrök.

Hozzáfűzték: a gyanúsítottak nemcsak a megyeszékhelyen, hanem egész Vas megyében szervezetten, egymás tevékenységéről tudva, anyagi haszonszerzés reményében értékesítették az anyagokat.

A terjesztőkkel szemben bűnszövetségben elkövetett, új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást, a fogyasztókat még keresik.

A rendőrök D. T. Zoltánt, B. Balázst és N. Ádámot június 20-án vették őrizetbe, a gyanúsítottakat a Szombathelyi Járásbíróság csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.