Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Március 02. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: saját

Újabb akciós hét kezdődik a szupermarketekben

Újabb akciós hét kezdődik a szupermarketekben

Ezeket vásárolhatja meg olcsóbban a héten.

A Tesco-ban március 2-29-ig a kerti eszközöké a főszerep. Vetőmagok, virághagymák, virágföldek, tápoldatok, kerti szerszámok, fűmagok, locsolótömlők, cserepek, kaspók, kerti bútorok, barkács és kertgondozáshoz használatos gépek, kültéri játékok kaphatók.

Az akció héten a Tesco-ban most 20%-kal olcsóbban vásárolhat F&F női ruházati termékeket. Nőnapra kínálnak cserepes és vágott virágot, édességet, friss epret és tortát is.
Kedvezményt az alábbi termékekre adnak: a Bonduelle konzerv kukorica és borsó 20%-kal ,a Kamilla toalettpapír 34%-kal, Maggi főzős leves és leveskockák, a Globus dresszing és az Old Spice termékek 20%-kal, a Lipton teák 25%-kal, a Vegeta ételízesítő 24%-kal, a Martini pezsgők 25%-kal olcsóbban kapható. A Lenor öblítő koncentrátum 35%-kal, a Vanish Gold folttisztító 20%-kal olcsóbb, a Fa folyékony szappan utántöltőre pedig 2-t fizet 3-at kap akció van. 20%-kal olcsóbban vásárolhat Always tisztasági betéteket is.

A Penny-ben március 8-án az első 250 hölgy vásárló egy szál rózsát kap ajándékba. Nőnapra olcsóbb lesz a Ferrero Rocher, a Bella Vista dessert, a rumpraliné, a Sissy hűtött desszertek, a Törley pezsgő és más italok.

Itt olcsóbban vásárolhat most Perwoll Magic mosógélt 30%-kal, zabpelyhet 25%-kal, Aranykosár teljes kiőrlésű tésztát 28%-kal, extrudált kenyeret 31%-kal, laktózmentes tejet és eritrit édesítőszert 20%-kal, bio kölesgolyót 30%-kal. A Penny-ben is vásárolhat már vetőmagokat, kerti eszközöket és szerszámokat.

Tudta, hogy a Penny-ben ingyen csatlakozhat a "Penny free Wifi" hálózathoz?

A Spar-ban is készülnek a nőnapra: cserepes és vágott virágot, desszerteket és márkás italokat ajánlanak a hölgyeknek. 20%-kal olcsóbb lesz minden fagyasztott pizza, minden Sadia gyorsfagyasztott termék. A fagyasztott, sajttal töltött pulykamell érme 25%-kal, az Aviko szalmaburgonya 24%-kal lesz olcsóbb. Érdemes körülnézni a fagyasztóban mert más termékeket is leáraznak a héten. Az Univer termékek is olcsóbbak lesznek 22-25%-kal. Olcsóbb lesz a Hamé pástétom, a Hamé tonhaldarabok és a Globus konzervek közül a májkrém, a vagdalt és löncshús és a készételek. A Domestos termékek 40%-kal, a Cif termékek 20%-kal, a Dove tusfürdők 25%-kal, az Axe tusfürdők 30%-kal kerülnek kevesebbe. A Baba testápoló és habfürdő 20%-kal lesz olcsóbb. Az összes Lipton termék 40%-kal, a Bravo 1,5 l-es gyümölcsitalok 30%-kal, a Listerine szájvizek 30%-kal, a Whiskas és Sheba macskaeledel 25%-kal kerül kevesebbe, míg a Finish termékek 40%-kal lesznek olcsóbbak.

A Lidl-ben is nőnapra készülnek: vágott- és cserepes virágok és Cien szépségápolási termékekkel várják a hölgyeket.

A Lidl-ben az akció héten ezek a termékek lesznek olcsóbbak: felvágott vegyestál 26%-kal, Csabai és Gyulai kolbász 28%-kal, a félzsíros túró 20%-kal, a savanyított káposzta 33%-kal, az akácméz 26%-kal, a Vitafit almalé 26%-kal, a papír konyhai törlőkendő 22%-kal.
Ruházati vonalon egy sor farmert találunk a héten: női és férfi dzsekit, inget, tunikát, nadrágot. Az elegánsabb öltözködést kedvelők is találnak ruhát maguknak: vasalásmentes inget, nadrágokat, szoknyát, ruhát.
A férfiak barkács eszközöket, kerti szerszámokat vásárolhatnak, míg a hölgyek kerti virágállványok, virágrácsok között válogathatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei

2024. Április 23. 13:00, kedd | Helyi

Nevező csapatokat várnak a szili majális focikupájára

III. Mesevár Kupa

2024. Április 23. 09:00, kedd | Helyi

Átadták a Csornai Járásbíróság felújított épületét

Az épületben 1928 és 1976 között már működött bíróság.

2024. Április 22. 16:00, hétfő | Helyi

Az elmúlt héten 63 eseményhez vonultak a megyei hivatásos tűzoltó egységek

A 16. héten történt.