Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Január 08. 15:00, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Újabb majdnem száz embernek mondtak fel Kapuváron

Újabb majdnem száz embernek mondtak fel Kapuváron

Egy hónappal a Kapuvári Húsnál kezdődött leépítés után a gyárat üzemeltető másik társaság is elbocsátotta alkalmazottai zömét.- közölte az MTI

A két cég felszámolóbiztosa szerint a "Kapuvári Bacon 92" alkalmazottjának zöme hétfőn megkapta felmondólevelét. Csupán fél tucatnyi alkalmazottat tartanak továbbra is állományban, ők adminisztrációval, állagmegóvással, őrzés-védelemmel kapcsolatos feladatokat látnak el a felszámolás ideje alatt is.

December elején, két hónappal a Kapuvári Hús után rendelte el a Kapuvári Bacon felszámolását is a Győri Törvényszék, amely novemberben minősítette első fokon fizetésképtelennek a társaságot.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság Cégközlönyben közzétett végzése szerint egy szeptemberben benyújtott kérelem alapján rendelte el a bíróság a felszámolást. A társaság kijelölt felszámolója - akárcsak a másik cég esetében - a Hitelintézeti Felszámoló Nonprofit Kft., és a felszámolóbiztos személye is ugyanaz. A Kapuvári Hús szeptemberben állt le, felszámolását októberben rendelték el. A gyárat működtető másik cég, a Kapuvári Bacon, november végén jelentette be, hogy alkalmazottait elbocsátja.

Címkék: kapuvár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:00, vasárnap | Helyi

Elkaszált élővilág, elkaszált jövő!

Színesítsük a kertünket háborítatlan védett természeti területekkel!

2024. Április 28. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 28. 13:00, vasárnap | Helyi

A közlekedésbiztonsági vetélkedőn egy család egy új autót nyer

Közlekedik a család.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

Vegyszeres gyomirtás a Csorna-Pápa vasútvonalon

Felhívás