Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2020. December 30. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Újra ismeretlen károkozókat keresnek a rendőrök

Újra ismeretlen károkozókat keresnek a rendőrök

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

2020. december 21-én 21:45 és december 22-én 05:15 óra között Győrött, a Puskás Tivadar utca 8 szám előtti szakaszon közlekedési baleset történt. Ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú és ismeretlen színű gépjárművel közlekedett a Puskás Tivadar utcában az éjjel- nappali élelmiszerbolt előtti szakaszon vélhetőleg hátramenetben. Közlekedése során feltehetően figyelmetlen vezetés következtében nekiütközött az üzlet előtt elhelyezett korlátnak, ami ennek következtében kitörött, majd adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta.

2020. december 22-én 16 óra 30 perc körül Győrött, a Szeszgyár utcai élelmiszer áruház parkolójában közlekedési baleset történt. Ismeretlen személy ismeretlen forgalmi rendszámú és ismeretlen színű gépjárművel közlekedett a fenti parkolóban, az épület felől a kijárat irányába. Közlekedése során feltehetően figyelmetlensége miatt egy neki jobbról balra áthaladó gyalogost elütött, majd a helyszínt adatai hátrahagyása nélkül elhagyta.

Ismeretlen személy 2020.12.28 napon 15:10 óra körüli időben az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű, feltehetően Seat Leon típusú, szürke színű gépkocsival közlekedett Győr, Külső Veszprémi út 6. szám alatt található, Iniciál Autó felől a 82-es számú főút irányába. Közlekedése során az útkereszteződésben jobbra, az M1 irányába történő kanyarodásakor az „Elsőbbségadás kötelező!” tábla figyelmen kívül hagyásával hajtott be a kereszteződésbe, ahol nekiütközött egy Mitsubishi által vontatott utánfutó jobb oldali sárvédőjének, felnijének. Az ismeretlen okozó az ütközést követően adatai hátra hagyása nélkül Győr irányába elhagyta a helyszínt.

2020.11.14-én 14 óra 55 perc előtti időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, és típusú gépjárművel közlekedett a 813. számú főúton az M1 autópálya irányából Győr felé. Közlekedése során a 7+30. kilométerszelvényben, figyelmetlen járművezetés következtében, a menetiránya szerinti jobb oldalon lévő szalagkorlátnak nekiütközött. A történtek után az ismeretlen okozó a helyszínről megállás nélkül, ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni. Bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győr, Szövetség u. 17. szám alatt vagy az 520-000 telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 13:00, vasárnap | Helyi

Kerekítő mondókázó foglalkozás babáknak Bágyogszováton

Belépődíj nincs

2024. Május 12. 09:00, vasárnap | Helyi

45 éves a pedagógia szakképzés a Hunyadiban

Jubileumi ünnepség

2024. Május 11. 19:00, szombat | Helyi

Súlyos halláskárosult lehet pár év múlva a fél ország

Interjú Hacki Tamással.

2024. Május 11. 16:00, szombat | Helyi

MDS nyári tánctábor

Minden tánciskolást és külsős érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!