Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Május 12. 17:10, csütörtök | Helyi
Forrás: saját

Útfelújítás Csornán: teljes útzár még legalább 2 hónapig

Útfelújítás Csornán: teljes útzár még legalább 2 hónapig

Teljes útzár mellett, kijelölt terelőútvonalon lehet közlekedni Csornán két hete. A közlekedési káosz még legalább két hónapig eltarthat.

Mint arról korábban már írtunk zajlik a 85-ös főút Csorna belvárosán átvezető szakaszának felújítása. A városban lakók és az áthaladó forgalom már 2 hete kijelölt terelőúton közlekedik a város nyugati részén. Rendszeresen dugók alakulnak ki, hiszen a belső terelőutakon nehéz közlekedni, a buszok, a teherautók csak nehezen tudnak elfordulni a szűk kanyarokban, mindkét sávot kénytelenek használni egy-egy manővernél.
Nagy szükség lesz még a türelemre, hiszen a belvárost négy ütemben újítják fel, összesen három hónapig dolgoznak majd a munkagépek Csornán. Addig biztosan maradnak az áldatlan állapotok és a belső utak forgalma is jelentősen megnövekszik.
Az első ütemben a kivitelezők a Korona üzletháztól a Szent Antal temetőig zárták le az utat. A burkolatot teljes szélességében felmarták és új aszfalt réteget építenek ki. Az útrekonstrukció első üteme május végéig tart.

Az útlezárás következtében a „Csorna, kórház” elnevezésű autóbusz-megállóhely nem üzemel. A megszűnő megállóhely pótlására le- és felszállás céljából egységesen az Erzsébet királyné úton lévő megállóhelyen állnak meg a járatok.
A Bartók Béla úton lévő autóbusz-megállóhelyen sem állnak meg a járatok, helyette a vasútállomásnál lehetséges a fel- és leszállás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.