Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Október 05. 14:44, kedd | Helyi
Forrás: 24/7

Van-e alternatívája a Tippmix lottónak a szerencsejátékosok számára?

Van-e alternatívája a Tippmix lottónak a szerencsejátékosok számára?

Mit nyújtanak, és hogyan működnek az internetes lottózók?

Magyarországon még mindig a Szerencsejáték Zrt termékei a legnépszerűbbek. Ezek az Ötöslottó, a Hatos lottó és a skandináv lottó. Pedig sokkal nagyobb nyereményekért is harcba szállhatnánk, de sokan nincsenek is tisztában azzal, miféle lehetőségeket rejt az internet csodálatos világa.

Ezt a világot szeretnénk ezen cikkünkben közelebb hozni olvasóinkhoz. Az internetes lottózók legalitását, működési elvét és egyáltalán a létezését szeretnénk olvasóink tudtára hozni, hogy amennyiben szeretnének, nyugodtan játszhassanak még nagyobb nyereményekért. Kezdjük azonban a törvényekkel!

Magyarország szerencsejáték törvényei - Csak a Szerencsejáték Zrt. működhet legálisan?

Ez egy picit népmesés, a válasz ugyanis egyszerre igen és nem. Magyarország szerencsejáték törvényei alapján ugyanis ma már működhetne bármely szerencsejáték oldal itthon abszolút legálisan. Ehhez azonban szükség van bejegyzésre a NAV-nál. A mai napig nagyon kevés ilyen oldal került bejegyzésre, így nevezhetnénk szegényesnek MAgyarország online lottó piacát.

A helyzet azonban nem ilyen egyszerű. Játszani ugyanis törvényes az Európai Unió szabad piaci szabályozásainak köszönhetően. Annyi a bkkanó, hogy ha a NAV-nál be nem jegyzett oldalon nyerünk, akkor a nyeremény adóköteles. Na de mégis ki bánná azt a pár száz milliós adót X milliárd forint megnyerése után? Szerintünk belefér. Ráadásul a törvényeink szerint is belefér!

Az Európai Unió közbeszól - Nyitás a szabad piac felé

Nem volt ez mindig így, és tényleg az EU-nak köszönhetjük az esélyünket a hatalmas vagyonra. Korábban ugyanis tiltott volt magyar játékosok számára hozzáférést adni Magyarországon be nem jegyzett cégek szolgáltatásaihoz. Főleg az internetes szerencsejátékba rondított ez bele, hiszen a legtöbb ilyen oldal Máltán vagy Cipruson van bejelentve, nem Magyarországon.

Így pedig igen szűkös volt a magyar játékosok választási lehetősége. Az EU azonban feloldotta a problémát. Ma már gyakorlatilag az EU minden tagállamában viszonylag egységes szerencsejáték törvényeket alkalmaznak. Amely oldalt az EU-n belül bejegyeztették, az Magyarországon is törvényesen és abszolút szabályosan működtetheti a szolgáltatásait.

Nem csak a szerencsejátéké a világ - Az online színtér egyéb szereplői

Au Európai Unió új szerencsejáték szabályozásának köszönhetően a Szerencsejáték Zrt-n kívül is megjelentek internetes kaszinók, és velük együtt lottózók is. Ezek egyre népszerűbbé válnak, hiszen jóval nagyobb a kínálatuk, mint a magyar monopol vállalatnak. El tudjátok képzelni, hogy mondjuk az amerikai Mega Millions vagy Powerball szó szerint milliárd dolláros fődíjára pályázzatok itthon?

Bizonyos oldalakon ugyanis erre is lehetőségetek van. Ma már rengeteg online lottózó érhető el, és velük együtt a világ összes lottózójának tárva-nyitva áll előttünk az ajtaja. Csak be kell lépni rajta, aztán kisétálni a nyereményekkel. Érdemes felkutatni néhány online lottózót, és megnézni, milyen játékok és főleg hogy milyen fődíjak is érhetőek el náluk. Vigyázz, lehet hogy le fog esni az állad! Főleg ha átszámolod forintba azokat a fődíjakat.

Az online lottózásról - Megéri ez egyáltalán?

Az online lottózók ma már egyre elterjedtebbek. Nem csoda, hiszen segítségükkel sokkal egyszerűbbé, könnyebbé és nem utolsó sorban kényelmesebbé vált a lottózás. Nem kell kikászálódnunk az ágyból, felöltözni és lebattyogni az utcára, megkeresni a lottózót és feladni a papír alapú szelvényt… Az egy órás projekt helyett tíz másodperc alatt elintézhetjük mindezt, ráadásul akár az ágyunkból is, vagy mondjuk a reggeli kávé szürcsölése közepette.

A kényelmi szempont tehát az egyik legfontosabb. Emellett anyagilag is megérheti. Olcsóbb ugyan nem lesz az online lottó a hagyományos lottózásnál, de drágább sem. A választék viszont sokkal nagyobb. Ha nem a Tippmix kínálatára hagyatkozunk, hanem az online lottózóknál regisztrálunk, a világ minden lottóján játszhatunk. Márpedig Amerikában vagy akár Németországban is sokkal nagyobb nyereményeket lehet összeszedni, mint itthon.

Útmutató kezdőknek - Hogyan működik egy online lottózó?

Ahhoz, hogy online lottózhass, először is meg kell találnod a tökéletes internetes lottózót. Az online-kaszinó.com szerint ők tudják Magyarországon a legjobban, mely oldalakra érdemes időt és pénzt szentelni. Náluk található ugyanis az ország egyik leghatalmasabb online lottózói adatbázisa, benne a legjobb oldalakkal. Ezek megbízható és bizonyítottan hiteles oldalak, melyek számos lottózónak okoztak már életreszóló örömöt.

Az online lottózókba regisztrálnod kell. Ezt követően fel kell töltened egy bizonyos összeget a számládra. Ebből tudsz gazdálkodni. Aztán ki kell választani, hogy melyik lottón is akarsz játszani. Tedd meg a számaidat és kövesd az oldal utasításait. Ha van elég pénz a számládon, akkor egy-egy szelvény feladása mindössze néhány másodpercet vesz igénybe - már ha persze nem időzöl órákat a nyertes lottó számok kiválasztásával!

Az online lottózók ügynököket alkalmaznak minden országban, ahol lottót vehetsz. Mikor feladod a szelvényt, akkor egy ügynök megveszi neked a szelvényt, így érvényes lottószelvénnyel rendelkezel az adott országban, anélkül hogy akár valaha is jártál volna a közelében az adott országnak. Aztán pedig ha nyertél, akkor már kapod is a milliókat! Az online lottó ma már ennyire egyszerű.

Online lottó alternatíva - Fogadóirodáknál is lehet lottó számokra fogadni!

Az internetes szerencsejáték egyik forradalmi újításának számít a lottó számokra fogadás. Ilyenkor nem lottózóban játszol, hanem egy fogadóirodánál. Fogadhatsz arra is gyakran, hogy lesz-e nyertese az adott sorsolásnak, vagy magad is fogadhatsz - hatalmas szorzókért - a kihúzandó számokra. Így tehát nem csak kaszinókban vagy lottózókban, hanem internetes bukmékerek oldalain is lottózhatsz. Ma már tényleg minden lehetséges!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 18. 09:27, csütörtök | Helyi

Egy kapuvári férfi lett internetes csalás áldozata

A kapuvári nyomozók megtalálták a tettest, vádat emelnek ellene.

2024. Április 17. 16:00, szerda | Helyi

Magyarkeresztúrról eltűnt férfit keresnek a rendőrök

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

2024. Április 17. 13:00, szerda | Helyi

A viharos szél miatt több tűzoltói beavatkozásra is szükség volt

Kidőlt fák, leszakadt faágak.