Városlista
2022. július 4, hétfő - Ulrik

Hírek

2014. Április 01. 14:52, kedd | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Varga Viktor: „Szó szerint a vízen jártam!”

Varga Viktor: „Szó szerint a vízen jártam!”

Varga Viktorról és párjáról Cinthyáról köztudott, hogy szeretik az extrém dolgokat és helyzeteket. Sokszor lepik meg egymást extrém meglepetéssel, ilyen volt Viktor legutóbbi akciója is, amit párjának tartogatott.

„Mindig tudtam, hogy Cinthy nem hisz a varázslatokban és a csodákban. Ezért gondoltam, hogy bemutatok neki egy olyan varázslatot, amitől egy kicsit megváltozik a véleménye. Örültem, hogy világrekorder bűvész barátom, Lui partner volt ebben és közösen készültünk egy olyan dologra, amire tudtommal csak egy ember volt képes, vízen járni” – emlékszik Viktor.

Varga Viktor: „Szó szerint a vízen jártam!”

„Gyermekkoromat Velencén töltöttem, sokat nyaraltam az unokatestvéreméknél, ezért javasoltam Luinak a Velencei tavat, ahol minden zugot ismerek, sőt már Cinthyvel is volt közös velencei élményünk együtt járásunk másfél éve alatt. 2012 nyarán úgy gondoltuk, hogy belógunk a Velence Resort szállodába és kipróbáljuk a wellness részleget, átmásztunk a kerítésen, átugrottuk a beléptető kaput és abban a hitben voltunk, hogy simán sikerült bejutnunk a szálloda strandjára– nevet az énekes – természetesen a biztonsági kamerákkal nem számoltunk, amik azonnal mutatták, hogy illetéktelenek voltunk, a szálloda biztonsági személyzete udvariasan megállított és elkísért bennünket a jegypénztárig, ahol megválthattuk a belépőinket.”

Varga Viktor: „Szó szerint a vízen jártam!”

Lui és Viktorék ezúttal hivatalosan a főbejáraton érkeztek a Velencei tó legnagyobb négycsillagos szállodájába, ahol miután beavatták az igazgatót a tervükbe, rögtön támogatóra találtak. A nyári élmény után Viktornak megfordult az is a fejében, ha megtanul vízen járni, akkor legközelebb nem kell a kerítést átugrania, ha a szálloda partszakaszán szeretne fürdőzni, csak egyszerűen besétál a vízen.

Varga Viktor: „Szó szerint a vízen jártam!”

Cinthyát persze nem sikerült meggyőzni, hogy ez működhet, de Viktor nagy hévvel vágott mezítláb a jéghideg haboknak. Egy csónakból szállt ki egy szál gitárral és indult el kedvese felé, miközben legújabb dalát énekelte. Persze mindez csak és kizárólag Lui segítségével sikerült, aki megbűvölte az énekest, így Viktor mindenre képesnek érezte magát. Sőt még azzal sem törődött, hogy a lábai lefagytak a jéghideg vízben.

„Szó szerint a vízen jártam!- mondja büszkén Viktor –hiszek a csodákban, és az ügyes bűvészekben is. Sajnos Cinthyt nem tudtuk meggyőzni, bár mikor közelítettem felé láttam a szemében a csodálkozást és talán egy szikráját annak is, hogy megingott a szkepticizmusa.”- nevet.

A mutatvány sikerült, a nő nem hitte el, a férfi büszke volt, a bűvész pedig elégedett.
„Viktor jó alany volt, mert hisz a varázslatban és érdeklődik is iránta. Vízen járás titkát is próbálta kiszedni belőlem, de az az én titkom – kacsint Lui, aki Viktor után újabb sztárvendégét keresi meghökkentő varázslataihoz.

Varga Viktor: „Szó szerint a vízen jártam!”

Viktor lefagyott lábát a szálloda termálmedencéjébe lógatva tudta csak felmelegíteni, utána viszont eltűntek a világ elől a lakosztályukba, ahol a pezsgővel és gyümölcstállal ünnepelték Viktor újabb képességét, amit azért, egyedül nem mert bemutatni a kedvesének.

Varga Viktor: „Szó szerint a vízen jártam!”

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.