Városlista
2024. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2012. Május 05. 07:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Star

Varnus Xaver tuti, hogy agyvérzést kapna

Varnus Xaver tuti, hogy agyvérzést kapna

Tombol a lottóláz idehaza, hiszen a hónapok óta tartó halmozódás eredményeként hárommilliárd forintot kaszálhat az, aki egyedüliként eltalálja mind az öt számot. Varnus Xaver ennek ellenére sem lottózik.

- Soha életemben nem vettem még lottószelvényt, mert olyan érzésem van, mindegyiknek a hátulján ott van láthatatlan betűkkel: bárki nyerhet, csak te nem! Persze ekkora nyeremény idején nekem is eszembe jut a játék, de nem azzal, hogy most beszaladok valahova töltögetni, hanem ellenkezőleg. Rágondolok, milyen lenne négyet eltalálni az ötből, és arra jutok, hogy agyvérzést kapnék. Úgy vélem, megóvom a közönségemet attól, hogy korán elhalálozzak, ha kerülöm a kísértést.

Van egy dunántúli étterem, ahol a számla mellé három dobókockát hoz a pincér, és ha mindhármon ugyanaz a szám jön ki, a vendég számlája semmis. Egy alkalommal nagyszámú vendégséget rendeztem ott, és a végén kidobtam a 6-6-5 kombinációt. Na, azóta nem is próbálkozom! - mesélte a Star magazinnak Varnus Xaver világhírű orgonaművész.

Star / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Bulvár

Varga sérülésével foglalkoznak a német lapok

Elsősorban a súlyos sérüléseket szenvedő Varga Barnabás esetével és állapotával foglalkozott a helyi sajtó a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának vasárnap esti mérkőzése után.

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.