Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2017. November 28. 14:00, kedd | PR
Forrás: Infógyőr

Vidéki stílus előnyben

Vidéki stílus előnyben

SkandiTrend: egyedi stílus a lakberendezésben.

Minden elképzelés más a vidéki stílust illetően, de a lényeg a vidéki hangulat romantikájában lelhető fel. A legtöbb embernek a frissen sült kenyér illata, a szárított levendula, a kockás asztalterítő jut eszébe. Különböző formákat és színeket alkalmaznak, főként a természet ihlette anyagok a meghatározóak. A vidéki stílusnak a hagyományos, jól bevált módszereken alapuló anyaghasználata a lényege. A tömörfa anyagok a bútoroknál, a kő a fém, kerámia bőr, vászon, illetve a gyapjú a használati tárgyaknál kerülnek előtérbe. Hasonló mintákat és színeket használnak, azonban minden esetben a harmónián van a hangsúly.

A világos színek egyértelműen előnyt élveznek, mint a homokszín, világosszürke, bézs, természetes barna. A letisztult milliőbe színt visznek a meleg takarók, edények, vázák és párnák. A különböző színek a kiegészítőkben is megjelennek. A hagyomány tükröződik vissza a termékeken, illetve a vidéki hangulat. Nemcsak vidéken valósulhat meg a meghitt hangulat, hanem ugyanúgy a városi környezetben is kialakítható. Ehhez mindössze jól összeválogatott termékek szükségesek, néhány dekoráció és kiegészítő, hogy a megfelelő alaphangulatot megteremtsék. A dán GreenGate kínálatában a vidéki stílus hangulata köszön vissza. Nagy segítségünkre vannak a hangulat megteremtésében a skandináv stílusú termékek. A romantikus, vintage stílusú porcelánok, kerámiák és textil lakberendezési kiegészítők között van lehetőségünk válogatni. Nagymamáink kedvenc pöttyös porcelánjait is fellelhetjük a termékek között, de a virágmintás romantika legszebb darabjait is. Kerámiából, üvegből is találhatunk különböző termékeket, rózsamintás asztali futókat, piros kockás terítőket.

A SkandiTrend fő mottója: „egyedi stílus a lakberendezésben” A 2011-ben indult webáruház romantikus és skandináv stílusú lakberendezési termékek forgalmazásával, vintage stílusú konyhai kiegészítőkkel foglalkozik. A cél az volt, hogy Magyarországra olyan lakberendezési egyedi designt felvonultató termékeket juttassanak el, amely a belsőépítészetben, lakberendezési kiegészítőkben kevésbé elérhető és ismert. Első üzletüket 2015-ben Budaörsön nyitottak meg, ahol az egyedi és különleges termékeket a látogatók is meg tudják élőben tekinteni. A hagyományos dán márkák termékeitől kezdve a jellemzően skandináv design lakberendezési termékek közül is van lehetőség választani.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 12. 10:06, péntek | PR

K&H: többe kerülhet az iskolakezdés – mennyivel drágultak a „gyerekslágerek”? felfelé mennek az árak

Budapest, 2022. augusztus 12. – Az infláció az iskolakezdésre is hatással van, a szülőknek a korábbinál nagyobb kiadásokkal kell számolniuk.

2022. Augusztus 10. 20:29, szerda | PR

Az 5 legnagyobb kaszinó jackpot nyeremény

Te is kaphatsz tippeket arról, hogy hogyan nyerhetsz akár elképesztő összegeket is!

2022. Augusztus 08. 16:26, hétfő | PR

Újabb takarítási pályázaton nyert a Jánosik Kft.

A világ egyik legnagyobb családi vállalatánál, a mintegy 83 ezer munkavállalót foglalkoztató -

2022. Augusztus 03. 15:27, szerda | PR

Kezdődik az európai futball szezon

Célkeresztben az angol Premiere League