Városlista
2024. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2022. November 14. 07:26, hétfő | Belföld
Forrás: Ügyészség

Videón, ahogy egy anya a pincér arcába önti a halászlét Baján

Videón, ahogy egy anya a pincér arcába önti a halászlét Baján

Nem ízlett nekik az étel.

Garázdaság vétsége miatt állítja bíróság elé a Bajai Járási Ügyészség azt a házaspárt, akik egy bajai étteremben kifogásolták az étel minőségét, majd a feleség hirtelen a felszolgálóra borította a halászlével teli tányért. A férj mindezek után rátámadt az őket távozásra felszólító pincérre, míg a feleség távozóban még a földre borította és összetörte a terítéket.

Négyessyné Bodó Marianna, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy 150 ezres pénzbüntetést kértek a házaspár mindkét tagjára előkészítő ülésen történő beismerés esetére.

A gyermekével érkező házaspár augusztus elsején halászlét rendelt egy bajai étterem teraszán. A feleség elégedetlen volt a feltálalt étellel, ezért vitába keveredett a felszolgálóval. Amikor a pincér elkezdte leszedni az asztalt, a nő felkapta a halászlével teli tányérját és a férfi arcába öntötte.

Ezután a felszolgáló távozásra szólította fel, amit többször is meg kellett ismételnie, mire a feleség hangosan fenyegetőzve elindult gyermekével a kijárat felé. Mialatt a pincér a távozó nő után nézett, az addig az asztalnál maradó férj hirtelen felállt és hátulról az alkalmazottra rontott, majd dulakodás alakult ki közöttük. Amikor a férj a földre került, a nő is visszatért és megpróbálta megrúgni a pincért, de nem érte el.

Végül az étteremben dolgozó alkalmazottak a konyhába menekítették a kollégájukat. A feleség kifelé menet még a földre borította és összetörte a terítéket. A házaspár kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása az étteremben tartózkodókban félelmet, és riadalmat keltett. Az ügyészség garázdaság vétségével vádolja a házaspárt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 06:00, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: a paksi bővítés teljes és általános mentességet kapott a szankciós intézkedések alól

Sikerült megvédeni a magyar nemzeti érdekeket az Európai Unió újabb orosz szankciós csomagjával szemben is, a paksi bővítés teljes körű és általános mentességet kapott a büntetőintézkedések alól, így a beruházás felgyorsítható

2024. Június 25. 06:00, kedd | Belföld

Giorgia Meloni: támogatjuk Magyarország uniós elnökségi programját

Róma támogatja Budapest uniós elnökségi programjának prioritásait, így a demográfiai csökkenés jelentette kihívást, a versenyképesség növelését, az európai védelem erősítését

2024. Június 24. 12:28, hétfő | Belföld

Átvették megbízólevelüket az EP-képviselők

Átvették megbízólevelüket hétfőn a júniusi európai parlamenti (EP-) választáson mandátumot szerzett képviselők.

2024. Június 24. 12:27, hétfő | Belföld

Katasztrófavédelem: 13 vármegyében és Budapesten lesz szúnyoggyérítés a héten

Tizenhárom vármegyében és Budapesten, összesen 84 ezer hektáron gyérítik a szúnyogokat a héten a szakemberek