Városlista
2022. július 7, csütörtök - Appolónia

Hírek

2022. Február 19. 11:07, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Videóra vették az embercsempészek elfogását

Videóra vették az embercsempészek elfogását

Csólyospálos térségében állították meg a rendőrök az a két járművet, amelyekben három moldáv bűnelkövető tucatnyi szírt rejtegetett.

Pénteken 2 óra 10 perckor a Készenléti Rendőrség munkatársai – a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Szegedi Osztályának jelzése alapján – intézkedés alá vontak két, egymástól nem messze közlekedő külföldi rendszámú járművet Csólyospálos külterületén – közölte a rendőrség.

Az egyiket egy 30 éves moldáv férfi vezette; az ő kocsijában 12, magát szír állampolgárnak valló határsértőt találtak. A másik autóban ülő két férfi – egy 20 és egy 21 éves moldáv állampolgár – a gyanú szerint előfutóként vett részt a bűnelkövetésben.

A gyanú szerint a három moldáv állampolgár a határsértőknek segítséget akart nyújtani abban, hogy Nyugat-Európába jussanak, ezért velük szemben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vételük mellett – eljárást indított.
A migránsokat – meghallgatásuk után – a hatályos magyar jogszabályok értelmében visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 07. 09:05, csütörtök | Kék hírek

Többszörösen körözött sorozatbetörőt fogtak a rendőrök

Több körözés volt érvényben egy 30 éves férfi ellen, aki vagyon elleni bűncselekményeket követett el az elmúlt években Törökszentmiklóson. A helyi nyomozóknak vallott cselekményeiről.

2022. Július 05. 14:05, kedd | Kék hírek

Magát rendőrnek adta ki és kirabolt három nőt

Jogerősen hat év fegyházbüntetéssel sújtotta kedden a Szegedi Ítélőtábla azt a román férfit, aki társával magát rendőrnek kiadva három román nőt rabolt ki az M5-ös autópályán 2019 tavaszán.

2022. Július 05. 10:01, kedd | Kék hírek

Drogot is árult az autószerelő, több ügyfele is lebukott

A nyomozók egy fóti autószerviz illegális mellékesét végző tulajdonosát vették őrizetbe. A 29 éves férfi műhelyében nemcsak gumi cserélt gazdát, hanem tömött pakkok is.

2022. Július 04. 10:01, hétfő | Kék hírek

21 éves dílernőt kaptak el a rendőrök

Elfogták azt a 21 éves nőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei, aki gyanú szerint kábítószerrel kerekedett.