Városlista
2022. december 6, kedd - Miklós

Hírek

2017. Július 24. 11:10, hétfő | Belföld
Forrás: police.hu

Villanyóra szekrénybe rejtette a kulcsot, de a tolvaj tudta ezt

Villanyóra szekrénybe rejtette a kulcsot, de a tolvaj tudta ezt

Egy 55 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a balassagyarmati nyomozók vasárnap, miután a gyanú szerint pénz lopott egy dejtári házból. Ehhez pedig a tulajdonos villanyóra szekrénybe rejtett kulcsát használta.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 55 éves dejtári férfi ellen. A nyomozás adatai alapján a gyanúsított vasárnap délelőtt az egyik dejtári családi házba - a villanyóra szekrényben elhelyezett kulccsal - bement, majd onnan készpénzt lopott el. Az 55 éves férfi ezt követően a családi házat bezárta, a kulcsot visszaakasztotta a tárolóhelyére és távozott a helyszínről. A rendőrök a széleskörű adatgyűjtés eredményeképp a bejelentést követően beazonosították, elfogták és a rendőrkapitányság épületébe előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható helyi lakost.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 06. 13:23, kedd | Belföld

Nébih: süteményes sütőformát hívott vissza a forgalomból a Pepco

Szilikonból készült muffinsütőformát hívott vissza a forgalomból a Pepco - olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján kedden közzétett felhívásban.

2022. December 06. 10:03, kedd | Belföld

Felvette az előlegeket, majd eltűnt a könnyűszerkezetes házakat ígérő győri kamuvállalkozó

Több rendbeli minősített csalás és sikkasztás miatt vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki közel húszmillió forintot csalt ki ügyfeleitől építési vállalkozónak kiadva magát.