Városlista
2023. május 30, kedd - Zsanett, Janka

Hírek

2012. Március 04. 14:13, vasárnap | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Vladimir Klicsko 50. kiütéses győzelmét aratta

Vladimir Klicsko 50. kiütéses győzelmét aratta

Vladimir Klicsko K. O.-győzelemmel győzte le francia kihívóját, Jean-Marc Mormecket.

Az ukrán 50. K. O.-T. K. O.-győzelmét szerezte meg nehézsúlyban, ezzel a WBO, az IBF és az IBO világbajnoki öveit, illetve a WBA szuper-világbajnoki övét is megtartotta.

A düsseldorfi gálán a nézők között ott volt Jean-Paul Belmondo és Jean Reno is, igazolva, hogy a franciáknál az ökölvívás nemzeti sport, főleg úgy, hogy a nemzetnek nehézsúlyú világbajnoka lehetett volna Mormeck személyében. Az első menetben Klicsko a megelőző balegyenesét élesítgette, a kihívó beugrásokkal kísérletezett, az ukrán azonnal lefogta. A francia ritkán ütött, eleinte úgy tűnt, ellenfele hasfalán fejjel próbálja átfúrni magát.

A második felvonásban az ukrán kétszer odavert, a 2. percben egy balegyenes-jobbegyenes kombinációt követően már számolni kellett Mormeckre. Klicsko döntésre akarta vinni a dolgot, de ez nem sikerült neki.

A harmadik menetben Mormeck továbbra sem ütött többet, Klicsko kicsit lehiggadt, nem törekedett azonnali kivégzésre. A franciának momentuma sem volt, ráadásul az ukránt egyszer magára is rántotta. Mormeck legalább örült, hogy nem ütéstől került padlóra.

A negyedik menetben Mormeck egy balegyenessel merészkedett előre, de az első perc végén Klicsko egy bal-jobb kombinációt követően rátett még egy balhorgot, amivel leterítette a franciát, akit Luis Pabon mérkőzésvezető kiszámolt. A bajnok ezzel megszerezte karrierje 50. K. O.-T. K. O.-győzelmét!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 28. 08:08, vasárnap | Sport

Kiesett a Honvéd, bent maradt a Fehérvár

A Debrecen pedig megszerezte a bronzérmet és ezzel a nemzetközi szereplés jogát is.

2023. Május 27. 21:39, szombat | Sport

Az eddigi a legjobbat hozta a második hazai pálya

Michl Olivér eddigi legjobb eredményeit könyvelhette el a másik hazai pályáján a RedBull Ringen az ACCR Formula4 bajnokságban, mely mostantól F4 CEZ Championship néven működik majd tovább.

2023. Május 27. 13:58, szombat | Sport

Vége a keresésnek, nem találták meg Suhajda Szilárdot

Nem találta meg Suhajda Szilárdot a mentőcsapat, a keresést befejezték.

2023. Május 27. 10:25, szombat | Sport

Magyar-litván - Már csak hétezer jegy vár gazdára

Már csak hétezer jegy vár gazdára a magyar labdarúgó-válogatott június 20-i, litvánok elleni hazai Európa-bajnoki selejtezőjére.