Városlista
2023. december 5, kedd - Vilma

Hírek

2023. Április 14. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: GYSEV

Vonatpótló buszok közlekednek Csornáról Sopron és Győr felé is

Vonatpótló buszok közlekednek Csornáról Sopron és Győr felé is

Vágányzári menetrendek.

A Győr - Sopron vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2023. április 17-től (hétfő) 2023. április 19-ig (szerda) a hirdetményen szereplő Budapest-Keleti - Győr - Sopron viszonylatú InterCity vonatok helyett a fejlécükben megjelölt napokon
Csorna - Sopron állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek a sárga alapon megjelölt módosított menetrend szerint.

A Győr - Sopron vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2023. április 17-től (hétfő) 2023. április 19-ig (szerda) Csorna - Sopron állomások között a személyvonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek a sárga alapon megjelölt menetrend szerint.

A Győr – Sopron vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2023. április 20-án (csütörtök) és április 21-én (péntek) Győr és Csorna állomások között egyes vonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek. A vonatpótló autóbuszos közlekedés miatt az érintett vonatok Csorna és Sopron között módosított menetrend szerint közlekednek, valamint Csorna és Szombathely állomások között is változik egyes vonatok menetrendje.
Az IC 312 és IC 311 sz. vonatoknál nemzetközi utazás esetében, valamint a Szombathely – Szentgotthárd szakaszra / szakaszról az eljutás külön Győr – Szombathely viszonylatú vonatpótló autóbuszokkal biztosított Budapest-Keleti pu. felől/felé, melyek nem érintik Csorna és Répcelak állomásokat.

A vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi, külön az IC vonatokra és külön a személyvonatokra vonatkozó hirdetményeken érhető el.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 05. 09:00, kedd | Helyi

Karácsonyi gyermekvédelmi támogatást ad Barbacs önkormányzata

A támogatást kérelmezni kell.

2023. December 04. 16:00, hétfő | Helyi

Eltűnt ez a 17 éves lány

A lány megtalálása érdekében a rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

2023. December 04. 13:00, hétfő | Helyi

Vigyázzon, sokan dőlnek be az sms és e-mail csalásoknak!

Rendőrségi felhívás.

2023. December 04. 09:00, hétfő | Helyi

Iskolai adventi vásár Szanyban

"Igazi lelkünket, akárcsak az ünneplő ruhákat gondosan őrizzük meg, hogy tiszta legyen majd az ünnepekre!" (József Attila)