Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Február 27. 07:25, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

VV Attila mindent vitt, de nem tudott beszélni

VV Attila mindent vitt, de nem tudott beszélni

Ismét férfi nyerte a ValóVilág játékát. Attila mindent vitt, s könnyei mellett ezúttal a szavakkal is küzdött. Csaba a Finálé második helyezettje, Seherezádé egyedüli nőként pedig harmadik dobogósként távozott.

Újra lekapcsolták a villanyokat és bezárta ajtaját a luxusbörtön. Nincs több tréfa, vita, taktika, ármány és szerelem. Nincs több Aréna, lila és zöld kendő, Kiválasztás, Kihívás, Párbaj és összefoglaló. Legalábbis a ValóVilág5 történetében, hiszen vasárnap ez a széria - 163 nap vidám és szomorú pillanatával - is véget ért.

A három finalista, Attila, Csaba és Seherezádé ünnepi ruhában, pezsgővel és hatalmas izgalommal várta az utolsó összecsapást. Az egyik budapesti bevásárló központban tetőfokára hágott a hangulat: VV Anikóval, Bécivel és Olivérrel szurkoltak, üzentek a döntősöknek a rajongók, de egykori villalakók is hangot adtak szimpátiájuknak. Attilának Szandika, Csabinak Gigi, Seherezádénak pedig Gombi szurkolt. A VV4 játékosai egyébként egy-egy fogadalmat is tettek arra az esetre, ha pártfogoltjuk nyeri a játékot.

A stúdióban is hasonlóan felfokozott hangulatban várták az eredményt. Csabi annyi kiválasztó jelet kapott a villalét elején, ahányan a villában voltak, így különösen érdekes, hogy eljutott a Fináléig, de a fiú ezúttal humoros oldalát mutatta az élő adásban és hozzátette: annyi jelet kapott, ahány pontot a szimpátiaszavazáson. Seherezádénak meglepetés volt a fantomképek százalékos pillanatnyi állása mellett az is, hogy egyáltalán a döntőben ülhetett. Attila pedig ugyanolyan izgalommal foglalt helyet a Párbaj székben, ahogy az eddigi megmérettetések alkalmával. A döntősök kortes beszédeit barátok, családtagok mondták el.

Seri édesanyjának bátorítása már nem sokat segített a szavazatokon. A lány a dobogó harmadik helyezéséig jutott, így már nem küzdhetett tovább a fődíjért.
- Ez is hatalmas nagy dolog, hogy idáig eljutottam, hogy első csajszi lettem! Legvadabb álmomban sem gondoltam volna - mondta a lány az eredményhirdetés után, majd könnyes szemmel gratulált a fiúknak.

A végső csatát így tehát Attial és Csaba vívta meg. S míg a beérkező szavazatok újabbak SMS-ekkel, telefonhívásokkal egészültek ki, néhány top jelenetet még megnéztek magukról a finalisták. Attila a stúdióban is meghatódott, miután levetítették legérzelmesebb pillanatait, s könnyeit nyelve, többször is elakadt a szava, amikor a műsorvezetők szüleiről, érzelmes oldaláról kérdezgették.

A döntő utolsó pillanatiban Attila és Csaba magáért mondhatta el utolsó kortesbeszédét, majd ahogy a ValóVilág történetében eddig is, a két finalista visszatérhetett a villába. Nagy különbséggel 68-32 százalékarányban kerekedet felül a villa Összeférhetetlen játékosa, akinek sportszerű öleléssel, kézfogással gratulált a villa Helyes pasija. Attila mindezek után sírva fakadt és elnézést kért mindenkitől: nem tudott megszólalni.

A feszültséggel teli eredményhirdetés után a második helyezett, Csaba lépett vissza először a stúdióba.

- Mindennek van jó oldala. Egy győztes van és az most Attila. Persze jobban örülnék, ha én nyertem volna, de örülök, hogy részese lehettem ennek a csodának.

Néhány perccel később pedig utolsóként, azaz abszolút győztesként Attila is elbúcsúzott a luxusbörtöntől.

- Kedves villa. A szerelmem voltál, a kedvesem, az édesem. Mozgalmas otthon voltál és visszaadtad azt, amit elcsesztem. Visszaadtad az életem. De minden, aminek kezdete van, egyszer véget ér. Édes szerelmem, a mi történetünk, most véget ért, de remélem, hogy még látjuk egymást.

Közel 50 millió forintnyi össznyeremény - havi egy millió forint egy éven keresztül, egy 50 négyzetméteres lakás, egy két személyes luxusutazás és egy új autó - mellett azonban plusz ajándékokkal is gazdagodott Attila. Nemcsak fémbőröndjére, egy zöld és egy lila kendőre, de mi sem volt természetesebb, minthogy Báthory Erzsébetre, azaz a villa aranyhalára is igényt tartott. A villa legnagyobb taktikusának van is oka a hálára, hiszen nem egyszer kapott segítséget a kis állattól és "Pötyi" most is teljesítette kívánságát. Attila nem kért mást, csak, mint eddig: ő kerüljön ki győztesként a Párbajról. Ez pedig ismét és immár utoljára is sikerült.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.