Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2011. December 30. 12:00, péntek | Bulvár
Forrás: Blikk.hu

VV Gigi titokban Dubajba repült

VV Gigi titokban Dubajba repült

Titokban repült Dubajba VV Gigi. Még a családjának sem szólt arról, hova készül, a hét végi fellépéseit azonban sorra lemondta.

A Playboynak is vetkőző lány neve is felmerült nyáron az egyre dagadó prostibotrány, a dubajozás kapcsán. Akkor azt nyilatkozta, sohasem tette be a lábát a felhőkarcolók és a dúsgazdag arab sejkek földjére, most ezt bepótolja.

A Blikk információi szerint a frissen munkanélkülivé vált lány - megszűnt ugyanis a VV5 kísérőműsora, a NekedValó - a legdrágább székben foglalt helyet a repülőn.

- A reptéren voltam, amikor felfigyeltem Gigire, aki nem messzire tőlünk a frankfurti járatra várakozott. Közelebb mentem, a jegyén láttam, csak átszáll Németországban, a valódi úti célja Dubaj és az úgynevezett bussiness classon utazik - nyilatkozta a Blikk olvasó-riportere.

Címkék: Dubaj, VV Gigi

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.